Волинського композитора Сергія Шишкіна хочуть виписати з лікарні

0
4
Волинського композитора Сергія Шишкіна хочуть виписати з лікарні
Композитора і барда Сергія Шишкіна 11 травня виписують з лікарні після інсульту. Рідні планують відвезти його до реабілітаційного центру в Рівному.

Про це пише син композитора Сергій Шишкін на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, Сергій Шишкін потрапив у лікарню. У п'ятницю, 13 квітня, його доправили до реанімації у Луцьку. Згодом стало відомо, що у митця стався інсульт.

Наприкінці квітня чоловіку стало краще, тож його виписали з реанімації.

"У цю п'ятницю вже відпускають додому. За час лікування, яке включає прийом ліків, масаж, батько вже більше ходить, хоч і у супроводі мами, регулярно виходять на вулицю, поступово в свідомості відновлюються події найближчого часу і плани на найближчий час", - пише про стан батька Сергій.

За його словами дружина Шишкіна вмикає у палаті радіо "Промінь" і по реакції на ефір можна спостерігати процес відновлення пам'яті і оцінки інформації.

Наразі у чоловіка відсутній апетит та енергія.

"В планах через декілька тижнів поїхати у реабілітаційний центр в Рівному. на повноцінний курс реабілітації. Батько часто згадує про друзів, відчуває підтримку", - зазначає Сергій Шишкін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні