Луцький меморіал має бути місцем пам’яті за всіма загиблими у війнах, - Кобилинський

0
-4
Луцький меморіал має бути місцем пам’яті за всіма загиблими у війнах, - Кобилинський
Голова луцької міської організації Спілки воїнів АТО Волині Олег Кобилинський каже, що меморіал повинен бути місцем пам’яті за всіма загиблими у бойових діях волинянами.

Про це він розповів у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

«Формат меморіалу потрібно міняти. Ми повинні акцентувати увагу не лише на вшануванні ветеранів однієї війни. У нас є афганці, учасники бойових дій в Іраку, на Сході. Вважаю, що меморіал має бути, але він повинен охоплювати всі ці події», - зазначив Олег Кобилинський.

За словами Кобилинського, коли закладали камінь на будівництво пам’ятника бійцям АТО на меморіалі, він казав про його доцільність після війни.

«Ми ще не знаємо, як події будуть розгортатися далі: чи конфлікт «заморозять», чи навпаки буде загострення. Стели для вшанування – це добре, але краще цінувати живих воїнів. З іншого боку, ми не повинні забувати ветеранів, зокрема, Другої світової, адже вони також захищали нашу землю. Виходить, що не всіх їх немає в живих, а ми вже забуваємо про них, називаємо «комуністами». Це неправильно», - наголосив атовець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні