У Луцьку відбувся турнір з диск-гольфу. ВІДЕО

0
-6
У Луцьку відбувся турнір з диск-гольфу. ВІДЕО
На луцькому іподромі вперше в Україні провели турнір із незвичного виду спорту – диск-гольфу. Двадцять п’ять учасників змагались на точність у кидках дисків фрізбі. Серед них – гості з інших областей.

Вперше турнір провели минулого року. Було небагато учасників, зате, приїхали двоє іноземців, - йдеться у сюжеті "12 каналу".

Вони і навчили охочих лучан правилам гри, а пізніше завдяки їх сприянню для міста придбали вісім корзин та декілька десятків дисків фрізбі. Так із маленького, але амбіційного проекту виникла ідея провести міжобласне змагання. До слова, перше в Україні.

Учасники кидають диски з різних відстаней: від 40 до 190-та метрів. Хоча, запевняють спортсмени, це не дуже багато. До прикладу, організатор чемпіонату, Богдан Алексеєв, поставив рекорд України із закидання фрізбі на відстань 106 метрів. Розповідає – вже має плани на розвиток диск-гольфу в місті.

За словами організатора, такий чемпіонат зможуть провести вже у кінці серпня цього року. Тож у Луцька є всі шанси стати столицею з диск-гольфу в Україні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні