На Волині за місяць впіймали 115 браконьєрів. ФОТО

0
1
На Волині за місяць впіймали 115 браконьєрів. ФОТО
З 1 по 30 квітня Волинський рибоохоронний патруль спільно з громадськими інспекторами, працівниками поліції та екологічної інспекції зловили 115 браконьєрів.

Виявлели 53 грубих порушення, пов’язаних з використанням заборонених знарядь та інших засобів лову, - повідомляє Держрибагентство України.

Збитки, завдані рибному господарству внаслідок правопорушень, складають 40,3 тисяч гривень.

В ході рибоохоронних заходів затримано 115 порушників. У них вилучено 63 сіткоснастевих і 9 колючих знарядь лову, а також 124 кг водних біоресурсів. Матеріали по 60 справах було направлено в районні суди для вирішення питання про притягнення порушників до відповідальності згідно із законодавством.

У Волинському рибоохоронному патрулі прокоментували, що викрито одне порушення з ознаками "криміналу". Матеріали передано в поліцію. Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом). порушнику "світить" штраф до 3,4 тис. грн або обмеження волі на строк до трьох років з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого. Триває досудове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні