За вбивство волинянки у Львові водій сяде на 5 років

2
0
За вбивство волинянки у Львові водій сяде на 5 років
У Львові суд на п’ять років ув’язнив водія, що на регульованому переході на перехресті вулиці Городоцька – Ярослава Мудрого поїхав на «червоне» і збив жінку, внаслідок чого вона згодом померла.

Як йдеться у вироку Залізничного районного суду за 19 квітня, водій ЗАЗу перебував у стані алкогольного сп’яніння, - повідомляє Zaxid.net.

Нагадаємо, 27 липня 2017 року на вул. Городоцькій на регульованому пішохідному переході автомобіль ЗАЗ збив жительку Нововолинська Ангеліну Міщук (Дунас). На момент скоєння наїзду світлофор показував червоне світло для водіїв. З відео видно, що водій машини їхав на червоне світло світлофора та навіть хотів втекти з місця пригоди. Після аварії жінка перебувала в комі. 16-го серпня, жінка померла у Львівській лікарні швидкої допомоги.

Як йдеться у вироку Залізничного районного суду за 19 квітня, водій ЗАЗу перебував у стані алкогольного сп’яніння. У загиблої залишилась дитина, якій на момент ДТП було 1,7 років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мало.за чуже життя треба розплачуватись своїм.
Відповісти
Ну нормально,ііхав пяний,на червоне збив на смерть людину,хотів утекти, і на пять років?! За "наркоту" дають більше! Що за дибільні закони,чи судді...?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні