Смертельна автотроща: на Львівщині в аварії загинула волинянка. ФОТО

0
18
Смертельна автотроща: на Львівщині в аварії загинула волинянка. ФОТО
У селі Тухолька Сколівського району на автодорозі «Київ-Чоп» зіткнулися 5 автомобілів.Внаслідок ДТП загинула мешканка Волині.

Аварія сталося сьогодні, 23 червня, близько 9 години, передає пресслужба поліції у Львівській області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «ВАЗ-2105», 39-річний мешканець Волині, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою «Renault Magnum», за кермом якого знаходився 46-річний житель Одеської області. Від удару легковик відкинуло, і сталося зіткнення ще з трьома автомобілями - «MAN», «Mercedes» та «Skoda Rapid», які рухались у попутному напрямку.

Внаслідок ДТП на місці події загинула 37-річна жителька Волинської області, пасажирка «Жигулів». Водія цього ж автомобіля з тілесними ушкодженнями доставлено у лікарню.

Невдовзі співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини повідомлять водію «Жигулів» про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
18

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні