--> На Волині лікарі відмовили жінці в укладенні договору | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині лікарі відмовили жінці в укладенні договору

6
-5
На Волині лікарі відмовили жінці в укладенні договору
У Нововолинській поліклініці жінці два лікаря відмовили в укладенні договору.

Про це пише керівник спілки письменників на Волині Ольга Ляснюк на своїй сторінці у Фейсбуці.

Моя мама, озброївшись моїми настановами, прочитаними "підказками" від Уляни Супрун, почутими у новинах пунктами "я маю право", вирушила у поліклініку, - починає розповідати жінка.

За її словами, розпочалось все з того, що "треба взяти відкріпний талончик у свого участкового".

Зрештою мама Ольги Ляснюк потрапила до двох лікарів, потенційно сімейних.

"Мама отримала відмову. в першому випадку: "ви не з мого участку, почекайте до початку липня або йдіть до свого участкового". У другому випадку: "подумайте добре, якщо запишетеся до мене, я до вас на виклики ходити не буду, бо ви не на моєму участку" (так, я знаю про слова дільниця і дільничий, але цитую мовою оригіналу)", - розповідає Ляснюк.

А також додає: "Мама поверталася з поліклініки і плакала. У неї було багато пояснень відмови, емоційних звісно, серед яких і таке, що "люди поважного віку ні медикам, ні державі не потрібні".

Ольга Ляснюк зателефонувала на гарячу лінію Міністерства охорони здоров'я України. Проте спроби додзвонитись виявились марними

"Номер 0-800-801-333 я і спросоння згадаю, але він відповідає короткими гудками, скільки його не набирай", - підсумовує жінка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це ще квіточки медичної рехформи від га"доно-влади. ягідки ще будуть
Відповісти
Реаліі украіінських реформ...цікаво а оті "рехворматори" про такі результати знають?!
Відповісти
Фантазій від " бабульок" ми ще наслухаємось,хоча реформа не досконала і потребує багато змін.Починати з "британської" системит не варто було.Але хоч щось зрушилось...
Відповісти
Це правда..якщо ти не з того участка,що обслуговує певний лікар,то угоду підписувати не хочуть,і не треба бити на те,що людина пенсіонер,молодим теж не підписують,і що заставити лікаря мене лікувати силою...? Маразм ваша реформа...
Відповісти
Мені двічі відмовили по причині того, що я звернулася не до свого дільничого сімейного лікаря. Я теж не пенсіонерка. А в іншому медзакладі, який знаходиться близько мого будинку теж відмовили, тому що територіально він належить жо іншої поліклініки ( мені до неї їхати двома маршрутками)
Відповісти
а як подумати логічно, то дійсно що робити лікарю з поліклініки №2, якщо до нього запишуться пацієнти з ГПЗ, 40-го, Володимирської і Дубнівської і всі захворіють, наприклад, на грип. Йому що, розірватися з викликами? чи таксі наймати?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні