Гори пляшок і згарища: що лишають відпочивальники у луцькому парку. ФОТО

2
3
Гори пляшок і згарища: що лишають відпочивальники у луцькому парку. ФОТО
З настанням тепла все більше лучан влаштовують пікніки. Проте не всі вважають за потрібне прибирати за собою, залишаючи гори пляшок та згарища.

О будь-якій порі дня у Центральному парку Луцька можна зустріти веселі компанії містян, які вибрались на відпочинок. Проте вони, чомусь, ховають обличчя від камер. Можливо, соромно за сміття поруч?

Окрім розкиданих по всьому парку пластикових пляшок та одноразової посуди, трапляються відходи "чемно" зібрані в одну гору. Але не біля смітника...

І хоч смітників у парку вдосталь, люди до них не доходять.

Фото: Максим Завалля
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Взяти за вухо і примусити прибрати за собою
Відповісти
Бо це не обов'язок муніципальної варти зупинити це бидло. Підлеглі Юлії Поліграфівної Сиротинської-Шарикової в цей час ведуть нерівний і останній бій з собачками. Очевидно, керівники міста більше люблять свиней, ніж собак.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні