--> Як врятувати макіяж у спеку: ТОП-5 лайфхаків | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як врятувати макіяж у спеку: ТОП-5 лайфхаків

2
22
Як врятувати макіяж у спеку: ТОП-5 лайфхаків
Будь-яка дівчина та жінка прагне виглядати неперевершено у будь-яку пору року та дня.

Однак погода часто псує не лише плани, а й макіяжі та зачіски. Пропонуємо дізнатись, як врятувати ваш "мейк-ап" у гарячу пору, - пише 24 канал.

Наступних 5 речей просто повинні бути у вашій косметичці навесні та влітку, якщо ви не хочете розчаруватись через зіпсований макіяж.

Мінеральна пудра

Мінеральна пудра має дещо більший набір властивостей, ніж мінеральна вуаль. Враховуючи навіть те, що вона приховує серйозні недоліки шкіри. Її можна використовувати як основу, а після цього наносити мінеральну вуаль. Найкраще цю пару продуктів використовувати після завершення основного макіяжу.

Мінеральна вуаль

Незвичний б’юті-засіб, який просто необхідний у спекотні дні для вашого макіяжу. Мінеральна вуаль є легкою, абсолютно непомітною на шкірі, робить риси обличчя м’якими та приємними та абсорбує весь шкірний жир. Секрет цього продукту – непомітна вуаль, яка незалежно від відтінку розчиняється на вашій шкірі.

Матуючі серветки

Напевне, про ці диво-серветки ви неодноразово чули від різних б’юті-блогерів та героїв кінострічок. Вони виготовлені з целюлози або рисового паперу, герметично запаковані та легко вміщуються в косметичку. Матуючі серветки прекрасно справляються з жирним блиском та забирають піт і бруд, оскільки просякнуті спеціальним розчином з високим вмістом полімерних частинок. Вони проникають в шкіру, не пошкоджуючи макіяж.

СС-крем

Влітку також вам згодяться СС-креми. Вони за своєю структурою є схожими до мінеральної вуалі, але у вигляді тонального крему. У них достатньо легка, фактично невагома текстура, яка корегує тон шкіри та добре справляються з почервоніння та судинними сіточками. Цей б’юті-засіб підійде особливо для тих, у кого жирна і схильна до жирності шкіра.

Маски з глини

Такі маски потрібно робити хоча б один раз в тиждень, оскільки вони прекрасно живлять і очищають шкіру обличчя. Щоб її зробити, потрібно білу або блакитну глину змішати з водою до консистенції сметани. Наносити її потрібно на обличчя, уникаючи зони навколо очей, і тримати її близько 30 хвилин. Маска повинна добре висохнути, тому старайтесь під час процедури не розмовляти, щоб не давати обличчю розвиватись зайвим мімічним зморшкам.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
22

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Большинство из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть новостных источников подает неправдивую информацию, поэтому приходится искать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая касается каждого из нас :
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/osvita/stipendiya-v-ukraine.html
Відповісти
Как и многие наши сограждане искал как уехать в Польшу и найти работу.
Перечитал массу интернет страниц, пересмотрел много роликов на Ютубе, но больше всего мне понравился сайт https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вариантов для работы, вычитал отзывы и истории тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом жизни в Польше. Так же узнал как сделать документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/otdyh/dostoprimechatelnosti/tury-v-polshu-iz-moskvy-2017.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні