Як підібрати пудру для жирної шкіри: 2 простих способи*

0
2
Як підібрати пудру для жирної шкіри: 2 простих способи*
Жоден тип шкіри не виглядає максимально ефектно без пудри. Це факт, який ніхто не зможе спростувати.

У матеріалі ми розповімо, яку пудру ліпше обрати для жирного типу шкіри.

Що вам потрібно знати про пудру

Косметична пудра – це засіб, який фіксує і захищає макіяж, вирівнює тон шкіри, позбавляє від блиску. За словами експертів культового косметичного бренду «Мейбелін», якщо ви визначили свій тип шкіри як жирний, не поповнюйте свій б'юті-арсенал крем-пудрою або пудрою з сяючими часточками. Обидва варіанти замість очікуваної свіжості лише додадуть неприємного блиску. Розсипчаста, водостійка або компактна пудра – ваш формат.



Головне, аби продукт був з матовим ефектом.
Також важливо, аби пудра не різнилася з кольором шкіри більше ніж на один тон. Красуням зі світлою шкірою відмінно підходять рожеві відтінки, смуглянкам краще вибирати жовтуваті.

Як правильно наносити пудру на жирну шкіру
Пудра повинна маскувати дефекти шкіри, але при цьому залишатися непомітною. На жирну шкіру пудра наноситься двічі: спочатку пензлем кабукі або пушком покривається все обличчя, потім тонкий шар наноситься на проблемну Т-образну зону (лоб, ніс, підборіддя).

ПОРАДА: пудра і праймер. Ці косметичні засоби завжди повинні йти у парі, якщо у вас жирний тип шкіри. Якісна основа під тональний крем (яку можна використовувати і як самостійний елемент) відмінно утримує пудру, не дозволяючи їй скочуватися та обсипатися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні