Назвали головні б'юті-тренди нового сезону

1
1
Назвали головні б'юті-тренди нового сезону
З кожним роком тренди краси змінюються. Особливо зміни помітні в часи пандемії.

Тепер однією з важливих тенденцій у догляді стануть натуральні активні інгредієнти із протизапальними властивостями, розповідає експертка з краси Тетяна Таран, пише gazeta.ua.

За її словами, такі компоненти є альтернативою вітаміну С і ретинолу, які зміцнюють , зволожують і заспокоюють шкіру.

Мікробіом шкіри - це екосистема живих мікроорганізмів на епідермісі і перша лінія його захисту. Дослідження показали, що коли він здоровий, то і шкіра молодо виглядає. Тому тепер для покращення стану біома прийнято використовувати продукти-сімбіотикі з поєднанням пробіотиків і пребіотиків, які забезпечують більш ефективний вплив на мікробіом.

Також минулоріч популярними стали процедури do-it-yourself в домашніх умовах. У 2021 цей напрям буде ще ширшим і торкнеться й дерматології: домашні пілінги, пристрої для заповнення зморшок, мікронідлінг та інше. На перший план виходять текстури, аромати, миттєве відчуття задоволення.

Оскільки зараз всі у масках, то очі - це перше, що бачать оточуючі. Тому процедури для брів, вій і шкіри навколо очей дуже популярні. Наприклад, сироватки для брів і вій, креми та маски для цієї зони - те, що має бути у косметичні кожної жінки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Б'юті", а це якою мовою? Може досить українську мову паплюжити!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні