Луцьким підприємцям презентували переваги ПриватБанку для бізнесу*

1
-4
Луцьким підприємцям презентували переваги ПриватБанку для бізнесу*
ПриватБанк пропонує чимало програм та продуктів для малого й середнього бізнесу. Усі вигідні пропозиції та можливості представники банку презентували підприємцям із Луцька.

17 квітня у Луцьку відбулася зустріч підприємців із представниками банківських установ міста. Банкіри презентували бізнесу свої програми та послуги.

Керівник напрямку активних операцій клієнтів малого і середнього бізнесу Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Ірина Дутко розповіла підприємцям про переваги обслуговування у фінансовій установі. Найінноваційніший банк України не тільки пропонує вигідні умови для бізнесу, але й передбачає зручність в користуванні банківськими сервісами. Так, рахунок можна відкрити онлайн, не виходячи з дому, а всі операції здійснюються цілодобово з будь-якого куточку світу за допомогою Приват24 для бізнесу.

Окрім інноваційних технологій, ПриватБанк активно впроваджує програму “КУБ” (Країна успішного бізнесу). Соціально спрямований проект передбачає створення в Україні мільйона нових робочих місць і підтримку малого і середнього бізнесу. Підприємці можуть скористатися вигідними кредитними програмами “КУБ” і “АгроКУБ”, а також отримати державні компенсації за кредитами. Окрім того, програма “Бізнес Інкубатор” пропонує підприємцям-початківцям навчання та бізнес-тренінги, які допоможуть реалізувати бізнес-ідеї українців.

Ірина Дутко також розповіла про програми інвестиційного кредитування, лізинг комерційного транспорту та сільськогосподарської техніки та інші продукти банку. Детальнішу інформацію про них можна отримати на сайті або ж у будь-якому відділенні ПриватБанку на Волині.

Нагадаємо, що за даними дослідження банківського ринку, проведеного GFK Ukraine у ​​2017 році, рахунками та іншими послугами ПриватБанку користуються 56,4% українських юридичних осіб та 73,2% приватних підприємців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не зовсім об'єктивна подача матеріалу...адже не лише тільки "Приват-банк"!
адже зустріч "Банки для бізнесу" була організована для підприємців міста з усіма банківськими установами міста. На зустріч зголосились представники 12-ти відділень банків і кожен з них представляв свої пропозиції для підприємців
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні