--> ПриватБанк фінансуватиме бізнес під чотири відсотки річних* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ПриватБанк фінансуватиме бізнес під чотири відсотки річних*

0
-4
ПриватБанк фінансуватиме бізнес під чотири відсотки річних*
ПриватБанк перезапустив унікальну для України систему фінансування бізнесу через надання українським компаніям і підприємцям «Гарантованих платежів». Як повідомив керівник напрямку «Малий і середній бізнес» ПриватБанку Сергій Клюєв, цей інструмент дозволить бізнесу та підприємцям залучати ресурси під час поставки продукції з відстрочкою платежу лише під 4% річних.

«Це чудовий стимул для зростання економіки, адже залучення таких ресурсів дешевше за будь-який банківський кредит і вигідніше використання власних коштів, – зазначив Сергій Клюєв. – «Гарантовані платежі» були розроблені банком ще в 2012 році, до 2016 року ними скористалися кілька десятків тисяч клієнтів ПриватБанку. За останні 1,5 року ми значно переформатували продукт, зробивши його ще більш зручним, і зараз провели «перезапуск» його продажу клієнтам. «Гарантовані платежі» дуже зручні для виробників і дозволяють користуватися позиковими коштами за найнижчими ставками, що значно знижує собівартість продукції та дає можливість працювати з більшою рентабельністю».

Для отримання фінансування за програмою «Гарантовані платежі» клієнтам ПриватБанку достатньо подати заявку в «Приват24 для бізнесу»: cb.pb.ua. Крім того, користуватися дешевими ресурсами зможуть і контрагенти клієнта, таким чином знижується собівартість фінансування всього ланцюжка виробництва або реалізації товару.

На сьогодні обсяг доступних клієнтам лімітів «Гарантованих платежів» становить 7 млрд грн, а отримати такий «товарний» кредит можуть понад 200 тисяч клієнтів по всій Україні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні