Бандура – це круто! або Як Шпилясті кобзарі розкачали «Порт City»

0
3
Бандура – це круто! або Як Шпилясті кобзарі розкачали «Порт City»
На концерті Шпилястих кобзарів, що відбувся 13 квітня у Луцькому «Порт City», люди танцювали під українські народні пісні у сучасній обробці.

Тут звучали «Несе Галя воду», «Я піду в далекі гори», «Їхали козаки» та багато інших, знайомих кожному українцеві з дитинства, пісень. Музичний супровід же був настільки різноманітним, що це викликало у людей захоплення.

Під фонограму барабанів п’ятеро бандуристів віртуозно перебирали струни своїх музичних інструментів. Багато композицій музиканти починали з повільних мелодій, потім різко переходили на рок, а завершували яскравим дабстепом. І це дійсно чіпляє!

Усі глядачі та слухачі, від найменшого і до найстаршого, були однаково задоволені.

Не даремно ж, коли виступ завершувався, усі разом, не жаліючи голосу, просили продовження дійства.

І «Шпилясті кобзарі» таки поверталися! Двічі! Не зважаючи на те, що до відправки їх потяга залишалось менше години часу. Це був концерт, який не лише подарував людям море позитиву, а й показав наскільки колоритною, глибокою та актуальною є українська музика.

«Бандура – це круто!Тож пам’ятаймо про це і поважаймо свою музику та свою культуру» - вигукнув на завершення концерту один із учасників гурту.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні