В Аргентині поліцейські заявили, що півтони марихуани з'їли миші

1
-1
В Аргентині поліцейські заявили, що півтони марихуани з'їли миші
Вісім аргентинських поліцейських були звільнені після того, як стверджували, що понад півтонни марихуани, яка зникла з поліцейського складу, з'їли миші.

Як повідомляє The Guardian, зникнення наркотиків було виявлено під час перевірки поліцейського складу для конфіскованих наркотиків у місті Пілар, в 60 км від столиці Буенос-Айреса. Канабіс зберігався там протягом двох років. Але з 6 тонн, які були зареєстровані, було знайдено лише 5 тисяч 460 кг.

Підозра впала на колишнього комісара поліції міста Хав'єра Спесіа, який залишив свою посаду в квітні 2017 року, не провівши інвентаризацію.

Його заміна, комісар Еміліо Портеро, помітив недостачу і повідомив відділ внутрішніх справ, який оглянув склад.

Спесіа і троє його підлеглих запропонували одне і те ж пояснення: зниклі наркотики були "з'їдені мишами". Але судово-медичні експерти заявили в суді, що сумніваються, що навіть велика кількість гризунів могла з'їсти стільки марихуани.

"Експерти університету Буенос-Айреса пояснили, що миші не будуть приймати наркотик у їжу, і що якщо б велика група мишей з'їла його, на складі знайшли б багато трупів", - сказав представник судді.

Чотири співробітники поліції були викликані для дачі свідчень перед суддею 4 травня. Суддя буде намагатися визначити, чи зникла марихуана є результатом "навмисних дій або недбалості".

Щодо Спесії також проводять внутрішнє розслідування з приводу ненадання їм звіту про доходи за минулий рік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце мишки гульнули. Тепер наші казнокради будуть казати що миші наприклад випили цистерну горілки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні