Перевізник пояснив, чому в луцьких маршрутках хамлять водії

5
-2
Перевізник пояснив, чому в луцьких маршрутках хамлять водії
Директор АТП «10701» Сергій Дьомін вважає, що у Луцьку низька якість перевезень в тому числі через те, що найкращі водії їдуть на заробітки за кордон.

Про це він розповів у четвер, 12 квітня, під час громадського обговорення підняття тарифів у маршрутках до 5 гривень.

Зі слів перевізника, лучани часто нарікають на недотримання графіків руху та хамство водіїв через те, що останніх катастрофічно не вистачає.

«Кількість водіїв значно зменшилась. Кращі виїжджають туди, де можна заробити гроші. Не вистачає від 25 до 35% водіїв. І через це ми змушені порушувати закон. Є режим праці і відпочинку водія, але якщо ми будемо цього дотримуватись, завтра на третину машин стане менше», - пояснив перевізник.

«Я не веду до того, що ніхто не працює з водієм і не хоче, щоб він був завжди галантним, але мені болить, коли пишуть в соцмережах: «Ці покидьки їдуть в ДЕПО, а моя дитина стоїть на зупинці мерзне».

«Ці покидьки» не мають, де поїсти, де сходити в туалет, встають рано-вранці і лягають пізно вночі, щоб забезпечити більш-менш нормальний рівень перевезень», - додав Сергій Дьомін.

«Кращі їдуть за кордон, залишаються негірші, але є такі, яким скоро виповниться 70 років і ми їм подякуємо. Де за нормальних умов водій у такому віці їздитиме?» - резюмував підприємець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Про які туалети Дьомін несе? Власникі АТП так вигрібають виручку, що туалети не можуть організовувати на АТП. Зайдіть і переконаєтесь якій це свинарник. Розумний водій давно вже втік у Польщу ,якщо саме АТП невідправило.
Відповісти
Треба підняти до 10 грн тоді водій получить 10 тис. На руки..а що якщо в Нідерланди поїдуть..тоді треба ро5 евро проїзд..гібридка..щас модно
Відповісти
в зарплату закладено те що маєш вкрасти нормальний водій туди не піде
Відповісти
Ну мученики.....як бридко це читати.Кожен раз одна і та пісня перед піднятям цін.якщо це не вигідно відмовся .
Відповісти
Це все приватні перевізники.Можуть перевозити за 3 грн.,5,10.Буде конкуренція,буде більше порядку,це ж закономірно.Хочеш їдь,хочеш пішки,велосипедом,тролейбусом,таксі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні