У Луцьку виступила Тоня Матвієнко. ФОТО

0
26
У Луцьку виступила Тоня Матвієнко. ФОТО
У Луцьку з симфонічним оркестром «Bravissimo» виступила Тоня Матвієнко.

У середу, 11 квітня, розпочався виступ з віршів Тараса Шевченка в сучасному аранжуванні Олега Ківи, - пише 0332.ua.

«Чому Шевченко? Тому що він - геній. Тому що він – пробудник нації», - сказала співачка.

Співачка зізналася, що виступити сольно зі симфонічним оркестром – давня мрія її матері Ніни Матвієнко, яку вона виношувала 15 років ще працюючи солісткою хору Верьовки.

«Мама так давно про це мріяла. А я зуміла так швидко втілити. І все заради того, щоб ви почули і відчули народну красу», - зізналася співачка.

«Це так нелегко поєднувати материнство з кар’єрою. Мама зараз няньчить дворічну Ніну, а я з Арсеном – на гастролях. Завдяки інтернету донечка має змогу бачити мене і свого тата. Але цього іноді замало. Тому коли найбільше хочу обійняти донечку, а змоги такої не маю, я виконую колискову, щоб заспокоїти чутливе материнське серце», - зізналася Тоня.

Піснею "Злива і полум'я" співачка завершила свій концерт. Вона підкреслила, що так закінчувати виступ - ідея диригента оркестру, який вважає її геніальною. Підкреслила, що рівненський оркестр сам знайшов її і запропонував співпрацю.

На біс солістка виконала пісню "Ой, летіли дикі гуси".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
26

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні