Волинянка може стати найкращою легкоатлеткою України

3
10
Волинянка може стати найкращою легкоатлеткою України
Метальниця молота, учасниця Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро волинянка Ірина Климець має шанс стати найкращою легкоатлеткою березня 2018 року.

Федерація легкої атлетики України проводить голосування по визначенню найкращих легкоатлета і легкоатлетки України березня 2018-го року.

Ірина Климець отримала перемогу на Меморіалі Юрія Піскунова у Новій Каховці з метання молоту з другим результатом сезону у світі (72.44).

Нагадаємо, легкоатлетика, метальниця молота, учасниця Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро Ірина Климець змушена проводити свої тренування на території закинутого військового містечка серед сміття і компаній поціновувачів міцних напоїв.

На стадіоні “Авангард”, де є єдиний в області сучасний сектор для метання молота, спортсменці заборонили тренуватися, адже вона може пошкодити футбольний газон.

Проголосувати можна тут.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще б вона пошкодила їхні голови. Хоча там же мозгів немає, якщо влада забороняє тренуватися спортсменці, яка приносить такі хороші результати для держави. Мабуть нинішній владі не вигідні такі люди, краще нехай нація спирається, такими краще керувати.
Відповісти
Поправка "спивається"
Відповісти
Гонитва за мільйонами затьмила нашу хунту і вони роблять все, щоб такі люди, як Ірина Климець і її подібні виїжджали за кордон. Так їм легше обдурювати ту гниль, яка п'є, колеться і т.д.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні