--> Не перетягував канат на день села: волинській спортсменці не дали грошей через батька | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Не перетягував канат на день села: волинській спортсменці не дали грошей через батька

1
3
Не перетягував канат на день села: волинській спортсменці не дали грошей через батька
Спортсменці із Піддубців відмовили у матеріальній допомозі на змагання, бо її батько не прийшов перетягувати канат на святі громади на початку літа.

Про це пише Конкурент.

Лучанин Ілля Токаренко розповів, що мешканцю села Піддубці, власнику Клубу змішаних єдиноборств "Елемент" Сергію Ковирнову відмовили у наданні матеріальної допомоги на змагання для доньки, оскільки у червні цього року чоловік не взяв участі у змаганнях до Дня громади.

Після того, як виконком заслухав інформацію старости сіл Піддубці і Гаразджа Олександра Романюка про відмову Сергія Ковирнова "взяти участь у спортивному святі громади, яке відбулося в червні цього року для престижу громади та представлення на обласному етапі змагань", члени виконкому відмовилися підтримувати спортсменку з громади.

"Було свято нашої ОТГ і всі старости збирали команди. Староста громади попросив його виступити, на що чоловік відповів, що "це не наш рівень". Староста все розказав на виконкомі. Ну, і раз так – значить так", - розповіли жителі громади.

Але цікаво те, що дитині все одно призначили премію 500 гривень щомісяця протягом року.

"А повели вони себе відносно свого села, звісно, неправильно. Вони ведуть себе непатріотично. А за те, що дитина обдарована, вона буде отримувати свою премію. Це вийде навіть більше, ніж та допомога, яку ми могли надати тоді", – прокоментував ситуацію голова Підгайцівської територіальної громади Юрій Семенюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну, якщо по правді, то рішення цілком правильне.
Якщо, впадало, щось зробити для громади, то чому йдеш туди щось просити? Тим більше хоч і символічну, але "стипендію" дитині надали. А батько занадто хитро зроблений і коріш за все не бідний.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні