На Волині через відсутність щеплень діти хворіють на кір

0
0
На Волині через відсутність щеплень діти хворіють на кір
У Турійському районі на кір захворіли 16 дітей, наразі вони знаходяться у лікарнях.

Про це стало відомо у вівторок, 3 квітня, під час оперативної наради ОДА.

«Захворювання з’явилося 28 березня, на наступний у школи призупинили навчальний процем. Після того, як діти пішли на канікули, у класах школи провели повну дезінфекцію. На час, коли карантин, дітей, які не мають щеплення, не допускають до організаційних груп», - прокоментував голова Турійської райдержадміністрації Орест Василишин.

Він додав, що із 460 учнів Турійської школи, лише 60 дітей мали щеплення проти кору. А в період захворювання в Турійську ще 30 школирів отримали щеплення.

«Нині 13 дітей перебувають у Турійській лікарні, ще 3 лікують в обласній інфекційній. Стан всіх середньої та легкої степені захворюваності», - зазначив посадовець.

Він додав, що нині є 140 доз вакцини і є можливість провадити планові щеплення.

«У суботу в школах Турійська буде проведено обговорення з батьками, керівниками освітніх закладів та медиками про заходи та щеплення тощо», - зазначив голова Турійської райдержадміністрації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні