«Твір шикарний», - Савченко про доповідь чиновника

14
5
«Твір шикарний», - Савченко про доповідь чиновника
Голова Волинської ОДА Олександр Савченко перебив доповідь директора департаменту агропромислового розвитку Юрія Горбенка, назвавши її хорошим твором.

Про це йшлося у понеділок, 26 березня, під час наради в ОДА.

За словами Юрія Горбенка, цьогоріч не було проблем із озимими культурами, усі вони знаходяться у задовільному стані.

«Площа озимих під урожай цього року становить 215 тисяч гектраів, що на 5 % більше, аніж торік. Із них: 172 тисяч гектарів – зернові, 40 тисяч гектарів – ріпаку. Цукрових буряків – 15 тисяч гектарів, сої – 38 тисяч, соняшника – 17 тисяч», - розповів він.

Натомість у доповідь чиновника втрутився Олександр Савченко.

«Перепрошую, але все, що ви кажете: «Сонце гріє плечі». Розповідь хороша, твір шикарний. Якби був на уроці, постав би вам хорошу оцінку. Мені не цікаво скільки засіяно, є проблеми, наприклад, із захопленням земель. Треба говорити про реальні дії», - заявив очільник Волині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно Савченко каже. А то напишуть цілим відділом твори, вийдуть і читають, бояться осі відвести від тексту, щоб не збитися. Таке враження, що самі не розуміють, про що говорять. Спеціалісти мають говорити без листочка, якщо вони дійсно фахівці, і конкретно.
Відповісти
То хай би у свого попередника Гунчика запитав, весь дерибан землі відбувався за його кришування. Горбенко там мало дотичний. І в Порошенка хай би запитав кого він там поставив на чолі держкомзему. от банда!
Відповісти
Горбенко колгоспник а не поліцейский .Захоплення це прокуратура
Відповісти
А що дивуватися кого поставив, скоро ж вибори, своїх треба . А нам треба мати мозгі. Ми вже живемо " по-новому", досить, надоїло їсти Рошен. Нехай жеруть самі може якраз вдавляться.
Відповісти
Початок дає надію,пора місцевих князьків поставити на місце,бо коли приводять вони в міську раду бандитів 90- тих,то це вже занадто...
Відповісти
Ви хоч самі розумієте що пишете. Князьків місцевих на місце ставлять не порядок навести, а до виборіг готують платформу, щоб тримати їх на короткому повідку, залякувати. Гунчик був для того щоб державне майно розікрасти, землі бурштинові відвести в потрібні руки, а цей служака тут для надзору. І буде він тут лише до виборів, щоб
волинь за потрібного кандидата проголосувала. Бо Волинь завжди погано за владу голосує. Що тут ще не зрозуміло. От і почались ці залякування і ні яка це не робота, як можна керувати якщо ти навіть найменшого поняття немаєш, де ти є і куди ти приїхав.
Відповісти
Це перший час так буде , чи завжди , ну скоро побачимо і тоді оцінимо
Відповісти
Правильно, час покаже. Хоча оптимізму мало
Відповісти
То кадри з Волині вже скінчились і починається шоу "Понаєхалі"?
Відповісти
Приєжджими краще управляти. Тримає житло, всі чужі, немає підтримки, тільки бос...
Відповісти
А Горбенко до захоплення земель яким задом?
Відповісти
Юра Горбенко рекламує Вам ТОВ Волинь-зерно-продукт. Це перший рейдер на Волині.
Запитайте що відбувається на Ковельщині.
А що кредит такі компанії як: ТДН, Спектр-агро, Імперія агро, Агроскоп, Ерідон, Вітагро та інші на Волині не дають?
Відповісти
То вам не Гуня
Відповісти
Влада, це велике сміттєзвалище, за півтора року розгребти?Не встигне.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні