У Луцьку гвардійці влаштували музичний флешмоб. ФОТО

0
-1
У Луцьку гвардійці влаштували музичний флешмоб. ФОТО
З нагоди 4-ї річниці з дня створення Національної гвардії України нацгвардійці провели у Луцьку музичний флешмоб і агітували за військову службу за контрактом.

Про це йдеться на сторінці "Військової частини 1141 Національної гвардії України м. Луцьк" у Фейсбуці.

"Військовослужбовці оркестру військової частини 1141 виступили на Театральній площі міста Луцька" - йдеться в повідомленні.

Аби кожен житель міста зміг відчути атмосферу свята, військові музиканти виконали патріотичні композиції. Захід став чудовою нагодою для проведення агітаційних заходів щодо контрактної служби, адже послухати музичне вітання гвардійців зібралося чимало молодих людей.

"Вітаю наших гвардійців з професійним святом. Нехай Бог Вас береже. Окремо хочу виразити слова вдячності оркестру військової частини, на свята ви даруєте нам чудовий настрій, я залюбки приходжу послухати музичні твори у вашому виконанні!", - поділилася враженнями після флешмобу лучанка Марія Дерун.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні