У Камені-Каширському батьки боялися пускати дітей на зустріч з письменницею

4
5
У Камені-Каширському батьки боялися пускати дітей на зустріч з письменницею
Письменниця Орестоа Осійчук презентуваа роман “Айхо, або подорож до початку” у Камінь-Каширському районі.

Здавалося, ще ніколи приїзд у Камінь-Каширський відомої особистості не викликав стільки емоцій. Нажахані батьки “охали” та “ахали” в соцмережах, що їхнім дітям будуть "промивати" голови всілякою окультною містикою і в такому дусі, - пише Волинь-нова.

Заспокоїмо, жодних казанів із чарівним варивом чи заклинань у малому залі районного будинку культури, де й відбувалась презентація книги, не було.



Хіба що тільки авторка мала рудуватий “відьомський” відтінок волосся (не в образу його володаркам). А тим, хто й далі боїться, радимо побільше читати сучасної дитячої літератури, а краще взяти знайомі нам з дитинства українські казки і не вигадувати дурниць. Але це так, ліричний відступ.

Насправді школярі поринули в дружню атмосферу живого спілкування, весело провели дозвілля, а також дізналися про такі важливі у житті речі, як добро, самопожертва, відданість, дружба. Зібралось їх того дня чимало, тож бібліотекарям доводилось щоразу доносити все нові і нові стільці, аби розмістити охочих побувати на цікавому заході.

Насправді школярі поринули в дружню атмосферу живого спілкування, весело провели дозвілля, а також дізналися про такі важливі у житті речі, як добро, самопожертва, відданість, дружба.

Під час презентації діти переглянули тематичний буктрейлер та пограли у гру, де їм потрібно було назвати відомих персонажів мультфільмів, книг, тощо, а письменниця намагалася відшукати відповідники у своєму творі.

Водночас присутні мандрували картою "Узбережжя", досліджували його міста, життя героїв. Найбільше маленьких читачів цікавило, чи існує вигаданий світ Айхо, та чим завершиться оповідь. У відповідь Ореста жартівливо розгорнула останню сторінку своєї книги і зачитала: "Далі буде".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну а що вона чекала від зулусів з законами джунглів? Не здивований.
Відповісти
Чомусь це нагадало Гаррі Потер і Московський патріархат. Про оккультні науки і чари темку підняли 100% московські попи.
Відповісти
Там чудеса, там привід бродить і Мавка в дереві сидить..
Відповісти
Мова з нічого, як і заголовок. 90 % відсотків жителів про приїзд письменниці й не знали. По-друге - охали й ахали не в соцмережах, а на сайтику РайонКамінь. А він - ну ніяк не може відображати думки всіх жителів, активних коментаторів сидить на ньому, зазвичай, чотири-п'ять. І два з них - явно мають психічні відхилення.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні