У Ковелі жінку розвели на гроші, пообіцявши оренду квартири

2
2
У Ковелі жінку розвели на гроші, пообіцявши оренду квартири
У Ковелі шахрайка розвела жінку на 500 гривень, пообіцявши оренду квартири.

"Ми з чоловіком шукаємо квартиру на довготривалий термін і попали на оголошення на OLX. Квартира, район привокзалки.", - пише Оксана Згоранець на сторінці Ковель Life у Фейсбуці.

Вона зателефонувала. За словами Оксани, відповіла дівчина з приємним голосом.

"Домовились про зустріч сьогодні (23 березня, - ред.) з 13-14 години, щоб домовитись про заселення...Але вона нам сказала, що на цю квартиру є ще претенденти. Тож попросила скинути завдаток на свій розсуд", - пише Згоранець.

Подружжя вирішило відправити 500 гривень та попросили номер банківської картки. Проте жінка "на телефоні" відмовилась називати номер та попросила зателефонувати, коли молода пара буде біля терміналу.

"Ми з чоловіком переговорили і подумали що через приват24 можемо перекинути грн. на що вона сказала ось вам номер тел +380964765482 скиньте на нього. Але після того, як скинемо щоб відзвонились. Так і сталось. Скинули. Відзвонились. Домовились про зустріч", - розповідає жінка.

Проте надалі номер, на який телефонували, виявився недійсним.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди, коли ви наберетесь розуму? Заочно переслати гроші. Вас це не насторожило? Треба було перестати одну гривню і чекати результат
Відповісти
це жадність та хитропопість.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні