--> «За приміщення стільки не платять, скільки за кусок землі під білбордом», - луцький рекламіст | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«За приміщення стільки не платять, скільки за кусок землі під білбордом», - луцький рекламіст

3
5
«За приміщення стільки не платять, скільки за кусок землі під білбордом», - луцький рекламіст
Підприємець Павло Цапюк переконаний, що завдяки знижкам на розміщення зовнішньої реклами містові вдалось отримати заробіток.

Бігборд - не просто залізяка, а з кожного борду платиться 1500 гривень орієнтовно в бюджет. Про це сказав Павло Цапюк 16 березня під час ток-шоу "Протилежний погляд LIVE", - пише ІА Конкурент.

"За кусочок землі платиться стільки, скільки за приміщення не платять", - сказав Павло Цапюк.

Заступник Луцького міського голови Олександр Рачков сказав, що якщо говорити про рішення виконкому щодо підвищення тарифів, то доречно було б зважити ситуацію яка відбувалась з 2014 до 2017 року. Саме тоді діяла так звана знижка, через яку, за словами Рачкова, бюджет втратив близько 7 мільйонів.

"Чому про це не будемо говорити? Ці 7 мільйонів десь поділися в підприємствах, які займаються рекламою", - сказав Олександр Рачков.

Однак Павло Цапюк сказав, що якби не було б цієї знижки, то підприємці, які займаються рекламою, просто не мали заробітку. Відтак не змогли б наповнювати бюджет міста.

"430 тисяч орендної плати ми сплатили до бюджету лише в тому році. Якби не було знижки – не було б заробітку", - додав Павло Цапюк.

Нагадаємо, виконавчий комітет прийняв рішення збільшити базовий тарифу розрахунку плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів на 49%.

Свою позицію щодо цього питання пояснював радник міського голови Ігор Поліщук: він зазначав, що таким чином зростуть надходження до бюджету. Такі дії обурили представників рекламного бізнесу

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та досить вже скиглити. Добре ви загрібаєте грошенят, а податку сплачуєте мізер. Захаращили усе місто. Треба демонтувати 70 відсотків бордів.
Відповісти
Якщо стане менше реклами, лучанам гірше не стане, а місто навпаки стане кращим.
Відповісти
Це все нагадує казку про рибака та рибку де чиновники міськради у ролі сварливої старої, що багато хотіла.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні