--> У ПортCity весняні знижки* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У ПортCity весняні знижки*

1
2
У ПортCity весняні знижки*
У торгово-розважальному центрі ПортCity вигідні пропозиції на весняні колекції. Тож оновити свій гардероб можна в найближчі вихідні.

Хоча за вікном ще не весняна погода, але це не завада, аби оновити гардероб та придбати новий одяг. До того ж у ПортCity до 20 березня діють спеціальні пропозиції на весняні колекції.

Так, -70% пропонує Arber та Respect, хутро та шкіряні вироби у Actors продають зі знижкою 60%, у магазині HOUSE та Naf Naf знижки до -50%, взуття у новому бутіку MIDA та спортивний одяг у ЛігаСпорт продають зі знижкою 30%, у Joma акції до -20%, а в Mario Caruso – мінус 15%. Вигідні акції у LTB: 1+1=3, а PINK повертає 500 гривень з кожної покупки.

Тож купуйте нові речі вигідно у торгово-розважальному центрі ПортCity.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що ви людей в оману вводите повертає 500 грн . іде разом з вами я щось куплю за 100 і побачимо чи мені 500 повернут ь . хватить дурити
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні