Влада не хоче говорити з нами, - луцький перевізник

5
11
Влада не хоче говорити з нами, - луцький перевізник
Директор ТОВ «АТП Луцьк» Олег Колесник розповів, що «проукропівська» більшість намагається «витиснути» приватних перевізників і не веде з ними діалогу.

Про це йшлося під час «круглого столу» у четвер, 15 березня.

Олег Колесник зазначив, що його колега під час суперечки щодо підвищення вартості проїзду навів приклад «дорогого» міста Познань, де можна купити квиток і їздити за 250 злотих 5 місяців, тобто за 14-15 гривень у день.

«Там їздять «Мерседеси» з кондиціонерами, а не «Богдани». Завдання влади організувати таку роботу, щоб лучанам дати максимально комфортні умови та дешеве перевезення, а перевізникам – прибуток», - наголосив він.

За словами Олега Колесника, під час головування Миколи Романюка з перевізниками вели діалог, шукали шляхи виходу. Нині ж у влади зникло таке поняття, як відповідальність, наголошує він. Мовляв, тепер мусять щось робити лише перевізники.

«Зараз є лише розірвання договорів і «ви повинні». Усі великі юридичні особи-перевізники вже судяться з владою. Діалогу немає. Раніше у нас були другі показники в країні. Перед нами була лише Вінниця. А що тепер?..» - обурився Колесник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну от коли у наших людей будуть зарплати як у Познані, тоді і буде той Колесник щось розповідати! А взагалі ті маршрутки - то пережиток минулого і їх треба прибирати з міста. Ну а саме головне: хіба то можна назвати маршруткою ті зламки що їздять по місту? :) Краще мовчіть перевізники і не притягуйте на себе гнів людей, набридли ви вже!!!
Відповісти
«Зараз є лише розірвання договорів і «ви повинні»
Все правильно! Багато у вас недоліків і тому зараз ви багато чого винні!!!
Відповісти
нет денег
Відповісти
Якщо немае грошів, то йдіть у магазин і беріть безкоштовно,або так само кричіть і страйкуйте як піднімаються продукти,
Відповісти
І ви вже набридли , що немае грошей,а в магазині купуете і не кажете, що у мене пільга чи немае грошей.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні