Лучани посперечалися через «кафе без дітей»

20
4
Лучани посперечалися через «кафе без дітей»
В мережі розгорілася суперечка через пропозицію Оксани Сидорук створити у місті чайлдфрі кафе.

Таку пропозицію лучанка висловила у Фейсбуці.

"На мою думку, у Луцьку потрібне чайлдфрі кафе! Мені набридло ходити по закладам і постійно терпіти крики дітей, на яких мами не звертають уваги. Пів біди, якщо у закладі є дитяча кімната, інша справа, коли приходиш у паб, а там сидять батьки зі своїми чадами. Коли просиш їх заспокоїти своїх дітей, вони або не звертають на тебе увагу або кажуть «цеждіти»!!! На мою думку, кафе без дітей – це право на відпочинок, а не дискримінація", - написала лучанка.

У соцмережі розгорілася суперечка. Дехто вважає, що кафе без дітей у Луцьку - це необхідність і підтримує пропозицію Оксани Сидорук, інші ж навпаки, пишуть, що це дискримінація батьків з дітьми.

Aleksandra Kurteeva
а коли дівчата сидять за сусіднім столиком і розмовляють, регочуть гучніше всіх присутніх і музики... і ти просиш їх бути трошки тихіше, бо не чути нічого крім них...а вони ж теж відпочивають!!!! то в такому разі Луцьку потрібно stupidgirls free cafe.

Катерина Потапчук
В мене таке враження, що люди тупими стають... Не вникли в суть і розквохталися на автора. Дівчина говорить не про заборону дітей у кафе, а про те, що повинні існувати заклади для дорослих! І це є нормальна практика! В Туреччині, Єгипті та ряді країн є готелі 16+. І навіть в самих готелях, які приймають без вікових обмежень, є басейни 16+, ресторани 16+. Тому перш ніж включити свій рупор, переконайтесь, що він нормально підключений до мозку.

Катя Бронфін
Коли своїх діток не мала, теж ходили у різні заклади, але ніколи на думку не спадало "дати мамі зауваження" на рахунок її діток.

Василь Миколайович
Гарні думки. Але тебе зараз закидають фразочками "дітачка це щастя", "ти своїх просто не маєш", "от свої будуть, тоді поймеш". Адже для багатьох людей, їхнє найбльше досягнення, це розставити ноги та родити дитину. ВСЕ. Весь їхній сенс життя це просто їсти, ржати, срати і обов'язково передати свої "геніальні" гени далі. Більш нічого, весь світ обертається навколо їхніх невихованих, кричащих піздюків, котрі все лапають, бігають і зачіпають чужих людей. Своїх малих потвор, адже дітьми їх не назвати, ці "яж мамки" садять срати чи сцяти просто посеред вулиці. А зробивши зауваження, це бидло почне розказувати тобі, про те, яка вона мать і яке ти ніщо))

Лілія Олейнікова
Ви що самі дітьми не були.Є вихід сиди дома.і пий воду з крана.І дітей не буде

Альона Савицька
Я теж ходила б в таке кафе

Тамара Глинюк
Який брєд!!! Мені ще одна жіночка робила зауваження що я в магазин з каляскою ходжу!!! Вже скоро взагалі заборонять дітей родити, бо людям мішають!!!!

Інна Доротій
Тююю, як вам заважають діти не ходіть у паби. Вихід є завжди. Якщо мені не подобається маршрутка, то я йду пішки. Навіть, якщо це займе більше часу. Так само з дітьми. У нас дякувати Богу, демократична країна і сім'ї з дітьми мають таке ж право на відпочинок, як в без дітей. І вибір є. В місті повно закладів де дітей не зустрінеш. І взагалі, чого це я раптом маю терпіти тупих ТП без дітей у закладах харчування? Слухати їхній регіт, дивитись як вони роблять селфі? Ах, так сарказм якщо що.

Таня Щаслива
Шановні, в наш час, дуже багато є приміщень для відпочинку з дітьми!!!! Питається: "Чого в восьмій вечора сунути п"ятирічну дитину в бар!?" А все тому, "що мамаша пагулять хоче"... Чому ви в обід чи зранку на піцу не підете? Якого хрєна я вийшовши раз з чоловіком ввечері відпочити, маю чути цілий вечір припадки і дике бичаня ваших дітей?!!! Не говориться тут про дітей, які виховані, і сидять тихенько, а про тих... які розносять паб серед ночі. Не соромно Вам "мамаши" вечорами по таким закладам соватись з дітьми.?.. Це ви вибирайте місце, де можна з дітьми, а де ні... І поважайте відпочинок других

Альона Савицька
Відразу всіх критикують, що це ж діточки, а ніхто не подумав що є такі люди що не можуть народити дитинку і йм боляче дивитись на щасливих мам, або є занадто мами підносять свойх чад до небес що ти сидиш і ті дітки по голові скачуть , наприклад як що якась міс селфі регоче, то я можу підійти і прикрити йй рота , а на малечу тож не будеш кричати. Так до чого ж я веду, що мамою бути це велике щастя, але треба щей виховати гарно дитинку а не дозволяти все що йм хочеться

Светлана Полячек
Правильно! Я мама четырёх детей и у меня двое внуков,считаю что ПАБ не для деток. Родители уважаемые не стоит детям находиться в таких заведениях.для этого есть детские игровые комнаты, площадки......зачем чтоб ребёнок смотрел на то , как выпивают взрослые?
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
правильно!!!!! задовбали зі своїми вишкрібками...
Відповісти
Колись і ти було таким вишкрібком.
Відповісти
в наших кафе треба зробити, як за кордоном - у холлі великий басен, наповнений не водою, а пластмасовими шариками, в якому діти борсаються і отримують від цього неймовіну радість (в Тікі-Ток було щось подібне), і діти не турбують батьків годинами
Відповісти
це здорові люди най таке практикують. а рагулятіна щойно вибралась з клуні і намагається керувати іншими. в нормальних країнах повивальні столики скрізь, у всіх громадських місцях, і туалети влаштовують спеціальні дитячі, щоб батьки могли завести дитину. в нас тут мраки, мраки. тьма єгіпетська.
Відповісти
Одні розбещують дітей по барах, а інші бездітні їх виховують. Анікдот!!!!
Відповісти
Я раз пійшла в піцерію Соло,дико верещали діти,одна дитина всіх кусала,друга пхала всіх,нічого за бичанням не чути,я за!!від дітей треба відпочивати
Відповісти
А для чого в ПАБ з дітьми іти? Є заклади які пристосовані для діток і батьків: Дядя Піца, Базилік на Кравчука, Фелічіта. Батьки не відпочинуть, і дітей мучити і приклад показувати понаний.. Нормальні батьки розуміють пору дня і місце для відпочинку з дітьми.
Відповісти
Підтримую. Я теж противник того щоб по ночах совати дітей по барах.
Відповісти
Перш ніж виходити з дому,кожна мама має перш за все навчити своє чадо,як вести себе між людьми.Так,кожна людина має право знаходитись там,де вона бажає,але інколи усі переступають межу,мами не звертають уваги на своїх дітей,а діти і чути нікого не хочуть.Це стосується не тільки місць відпочинку,а й маршруток.Часто бувала свідком,коли дитина речить не своїм голосом,капризує,а мама у цей час мило спілкується по телефону або сидить в інтернеті.теперішні мами,просто не достатньо приділяють увагу своїм дітям.Вручив дитині телефон,тай пішов за дитячі гроші в бар,чи куди інше.
Відповісти
Шановна Мама, поділіться, будь ласка, Вашим неоціненним досвідом, як Вам вдалося так добре виховати Ваших дітей! А то у мене діти час від часу потрапляють у дуже різні ситуації, деякі з них для них відбуваються вперше. І вони, невиховані, поводять себе по-різному. А ще інколи вони потрапляють під чийсь вплив (однокласник так робить) і випробовують мене на міцність. Одним словом, розкажіть будь ласка, як Вам вдалося запрограмувати своїх дітей, як роботів. P.S. Боюсь, Ви тільки мрієте стати мамою ( я теж прекрасно знала, як виховувати дітей, поки у мене їх не було).
Відповісти
Я одна виховую дочку,якій зараз 10 років.Так,ситуації так як і діти бувають різні,але жодна наша ситуація не залишається без уваги.Моя дитина перш за все не розбалувана.Вона має планшет,дорогий телефон,але вона не носить його в школу,тому що це не місце дорогим речам.Щоб дитина не мала часу на дурниці,я постійно розмовляю з нею,про все,займаю чимось корисним.Ми так як усі ходим на піцу,вона буває присутня коли я з друзями можем піти на пиво,але перед тим я розмовляю з нею,наводжу приклади,що може відбуватись у тому чи іншому закладі і як потрібно себе вести.Якщо дитина хоче бути там де їй не потрібно,значить вона має себе відповідно вести,і це потрібно дітям пояснювати.Перш за все,я стараюсь бути другом своїй дитині,а потім мамою.
Відповісти
Я думаю, що це гени)) в одних виховані діти, в інших_ ні; одні можуть виховати, інші_ не можуть!
Як то кажуть: шукайте причину в собі!
P.s. у мене троє дітей і двоє онуків , і жоден в громадському місці не кричав і не влаштовув істерик.
Відповісти
Зара яжматєрі за своїх кручущих личинок горло рвать будуть. Пі...юк, кричить не своїм голосом, і та репетує про "цеждітачкі" з ними так ніззя!!! Я не пишу про адекватних батьків, які не таскають дитину по барах і закладах для дорослих. Є той же мадагаскар або смугастий носоріг для дітей + відповідний час для дозвілля. А є бар, де я хочу матюка загнути і вмазати! А мене шикають бо тут дітачки! Яжматєрі фас на мене!!! Мій троль довольний...)
Відповісти
Все правильно, з дітьми треба сидіти вдома.
Щоб не могли до кафе/бару доїхати з дитиною, треба щоб був поганий тротуар (в більшості міста це є). Також треба всі маршрутки і тролейбуси низькополі замінити на обдерті жовті зламки типу Богдан/ Ісузу (це є на 100%), щоб не було фізичної можливості пересуватись мамі з коляскою містом.
Щоб не було за що ходити по кафе з дітьми, треба мамі допомогу на дитину зняти з нормальної, до, думаю десь 700-800 грн. Це також буде спонукати лишній раз подумати, чи треба діти взагалі.

Таким чином, років за 10 можемо видавати види на ПМЖ жителям Китаю чи малої Азії, бо у нас буде пусто і зручно.
Відповісти
Шикарно живемо панове! По барах з дітьми, звісно, це ж необхідність, як же без цього, в школу не візьмуть. А починати ходити потрібно, ще коли у візочку сидить, правильно ! А краще ідіть в нічний клуб, там цікавіше!
Відповісти
Одного разу я з сином 5 років була в кафе. Поруч присіла бабуся з онуком років 7. Так от далі була така картина, хлопчик у замовлену страву насипав солі, далі цукру, влив туди чай, перемішав рукою.... я стримувалась як могла, мій син відвернувся... далі цей малий почав це запихати руками до рота і воно звісно було не смачне і він все це виплюнув на стіл .... ми з сином встали і сіли за інший столик, бабуся вибачалася..
І хтось скаже , що це нормально????? В 7 років???!!! Чомусь мій в 5 знає як себе вести!!!! То в чому чи кому причина виховання таких діточок????
Відповісти
ви не пробували дивитись за своєю їжею, а не за чужою?
Відповісти
Маша правду пише,так досить часто буває.Батьки дуже мало часу приділяють своєму чаду.От як би підзатильника дати за таку поведінку,то не думаю,що захотів би той хлопчик ще раз так зробити.А так маємо,що маємо,а потім самі ж будемо потерпати від своїх же діток,бо усе дозволено
Відповісти
Давай тобі дам підзатильника
Відповісти
Шановне товариство. Я як мама,маю теж повне право на відпочинок без дитини. І є певна межа дозволеного. І я теж рахую,що з дитиною потрібно ходити по кафе до розумного часу. А не совати по ночах. А обзивати дітей вишкрібками і т.д. Це просто дико і не культурно. Не забувайте про те,що в майбутньому ви теж будете батьками і невідомо якими будуть ваші дітки. Не гнівіть Бога.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні