У Луцьку підприємців змушують ставити смітники

3
10
У Луцьку підприємців змушують ставити смітники
У Луцьку муніципали вимагають від підприємців поставити смітники біля своїх приміщень. У випадку їх відсутності можна "влетіти" на протокол.

Смітники повинні бути металеві або бетонні. Заборонено поставити картонні коробки чи пластикові урни. Адже, якщо хтось викине недопалок, вони можуть загорітись, - повідомляє департамент муніципальної варти на своїй сторінці у Фейсбуці.

Якщо смітників не буде, муніципали видаватимуть приписи на встановлення. Якщо ж виконання приписів підприємці проігнорують, інспектори складатимуть адміністративні протоколи.

Крім того, підприємці мають не тільки поставити смітник, але й щодня забирати сміття з них.

Від власників кав'ярень і мобільних точок продажу вимагають поставити великі урни.

"Встановити смітники необхідно до 20 березня, щоб в подальшому уникнути візитів муніципалів, які за невиконання цього прохання складатимуть адміністративні протоколи", - резюмують у департаменті.

Довідково:

Згідно з пунктом 3.1.4. "Правил благоустрою міста Луцька", суб’єкти благоустрою зобов’язані встановлювати урни біля входів і виходів з адміністративних, побутових, навчальних, торгових та інших будівель і споруд, біля торгових палаток, павільйонів (урни повинні утримуватися в належному технічному та естетичному стані і щодобово звільнятися від сміття до 8-ої години ранку).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарна ідея!Чистота і порядок має бути на кожному кроці! Любимо наше місто і покажімо,що ми куль турна нація !!
Відповісти
на чужому конику добре в рай вїзджати. це обовязки міської влади. а за якою статтею адмінпротоколи збираються складати ?
Відповісти
Спочатку українців навчіть викидати сміття,наприклад почніть виписувати приписи на несумлінних громадян,які вперто не бачать смісники ,які вже встановлені.А то звикли всь відповідальнісь на бізнес перекладати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні