31 серпня, 2016, 16:33

Змушу провокаторів вибачатися привселюдно

Нещодавно я отримав інформацію про те, що 27 серпня у місті Рожище на мості через річку Стир невідомі мені негідники розмістили рекламні щити, на яких від мого імені городян вітають з Днем Великої Перемоги.





На бордах зображені ветерани та георгіївська стрічка. Зрозуміло, що це брудна провокація з боку моїх опонентів.

Одразу хочу повідомити, що цих безглуздих рекламних щитів я не замовляв. Їхню появу розцінюю як намагання дискредитувати мене як депутата Волинської обласної ради в очах моїх виборців, мешканців Рожищенського району.

Усім відома моя проукраїнська позиція, відтак залишити поза увагою мою начебто «прихильність» до «русского мира» не можу. Для з’ясування обставин, виконавців, а головне замовників провокативних бордів я уже звернувся до правоохоронних органів.

Впевнений, що уже найближчим часом імена зловмисників із хворобливою фантазією будуть відомі. Я докладу усіх зусиль, щоб фотографії цих підлих «героїв» висіли на бордах із вибаченнями перед рожищеською громадою. Нехай збирають валізи та мігрують з Волині, адже сепаратисти ніколи не почуватимуться комфортно на теренах нашої області.

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні