27 березня, 2018, 16:20

Тролейбуси зі Швейцарії? А чом би й ні!?

Лучани знову “ламають списи”. На цей раз через швейцарські тролейбуси. Добро чи зло це для міста? Зрада чи перемога?

Нагадаю: Луцька мерія, яка працює зараз під фактичним управлінням Ігоря Палиці, купує у Швейцарії десять «беушних» тролейбусів. Ціна – близько 900 тисяч гривень кожен. Транспорт 1997 року випуску. Місткість – 160 місць. Усі обладнані кондиціонерами і доступні для візочників.

З тої інформації, яку поширила Луцька мерія, я роблю висновок, що це – очевидний плюс для міста. Технічний стан? Та очевидно, що стан 20-річних тролейбусів, які їздити тільки швейцарськими міськими дорогами – добрий. Ціна – менше мільйона гривень – як мінімум у чотири-п’ять раз (це як мінімум) менша за ціну вітчизняних тролейбусів.

Тому, як лучанин, схвалюю таке рішення. Я – ЗА швейцарські тролейбуси для Луцька.

Звісно, є АЛЕ.

Але треба побачити, як ці тролейбуси працюватимуть у нас...

Але треба розуміти, чи не виникне проблем з ремонтом цих тролейбусів (запчастини доступні? Спеціалісти є?)...

Але треба бути впевненим, що на цій оборудці не нагрів руки ніхто з причетних до неї...

...Якщо по кожному з цих пунктів “вилізуть” хоч якісь проблеми – я перший заявлю, що місту такі “блага” не потрібні. І зроблю усе, аби не дати владі неефективно тратити гроші лучан.

Але наразі – я не маю підстав критикувати таке рішення. Я його підтримую. При всьому моєму критичному ставленні до “молодої команди” Ігоря Палиці, яка зараз господарює у місті, я визнаю: рішення купити швейцарські тролейбуси – вдале.

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ти хто такий, чий холоп будеш, дєятєль з беушних чи новий...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні