01 березня, 2018, 16:44

УКРОП! Є ж люди, які вам вірять...

Землі на мільйон доларів! Саме стільки вчора УКРОП вкрав у лучан.

А перед цим була ще земля під "Авангардом", переукладені договори на землю під колишніми заправками "Мавекс" на "правильні" фірми-прокладки, півгектара на вул. Глушець для депутата Козюри, громадський туалет на Театральному майдані для депутата Були, земля на вул. Конякіна біля "Вогнем і мечем" для члена виконкому Серватовича... але найгірше - скільки пожеж сталося, відколи згорів ЦУМ...

Я не вірю, що всі ці 15 людей, які прийшли в Луцьку міську раду під прапорами УКРОПа, прийшли дерибанити, розкрадати, бути бездумними маріонетками-кнопкодавами... Я навіть десь глибоко в душі мала сподівання, що отримавши владу, ці молоді хлопці-дівчата спробують все зробити по-іншому, знищать укорінені десятиліттями схеми відкатів-лобіювань-пропихань...

Я не вірю, що ці 15 людей жодного разу не задумались: а я точно роблю те, що треба?

Я бачила кожного з них перед виборами, і знаю точно: вони сюди йшли не за баблом і не за дерибаном. То що на фіг відбувається?

"Це - політика", - скаже хтось. "Тут або вашим, або - нашим".

"Я просто дуже проти Порошенка", - спробує виправдати себе перед собою хтось інший.

Ні. Не обманюйте себе. Це не питання політики. Це питання совісті, персональної відповідальності кожного і рабського служіння бандитам.

Навіть якщо вважаєте, що я помиляюсь/відробляю гроші/здуріла, просто подумайте про це.

Що є ще люди, які в вас вірять.

Що кожного разу, коли на табло сесійної зали з'являється питання в інтересах Палиці чи його прихвостнів, хтось таки вірить, що не весь УКРОП слухняно натисне кнопки. А знайдуться ті, хто гордо встане і вийде.

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще хотіли вкрасти землю Центрального Ринку і позбавити Луцьк доходів і робочих місць.
Відповісти
Ще не вечір.Так що за ринок вони поборються,а за Луцьктепло і поготів.Бачили очі,що обирали,тепер жеріть кріп...
Відповісти
Знаєте, Людмила, і я, рядовий читач, Вам вірив. Коли вперше прочитав Ваші матеріали і окремі блоги, був захоплений свіжістю думок та адекватністю аналізу. Але потім був "інтенсивний ряд" публікацій на Волинь-24 самі-знаєте-про-що, де очевидно та неприкрито відбілювалась діяльність самі-знаєте-кого. І жодних журналістських стандартів у "висвітленні". Тож і Ви, на жаль, часто пишете "що скажуть", так само мабуть і частина укропівців - роблять "що скажуть". Усі залежні. Сумно
Відповісти
"Часто пишете "що скажуть"... А конкретніше? Що саме ви маєте на увазі? які статті, де я когось "відбілюю"?
п.с. Емоційні "вольності" ніби дозволяю собі тільки в блогах і дописах у фб. А в достовірності інформації, під якою ставлю своє ім'я, я впевнена.
Відповісти
Я ще не зустрічав таких людей вони усі проплачені і в міській раді сидять. Як я не зустрічав за останні роки прихильників Юльки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні