08 березня, 2017, 07:53

Коли вже ви наїстеся брудними грошима, «Лапін і ко»?

Подивився шоу, яке влаштував в місті Краматорську представник Волині і мого рідного Луцька в Верховній раді Ігор Лапін.

Особисто мені бридко, що ця особа представляє Волинь, мій рідний Луцьк. Ще й так «прославився» перед жителями Краматорська на Сході України.

Відверто кажучи - нічого нового він про себе не показав.

Від себе. Я був присутній в районі проведення мітингу в місті Краматорськ о 15.30. Не так там і було вже й людно. Люди фактично проігнорували таку "масовку".

Але обурило мене інше, те що Лапін назвав бойових побратимів ганебним словом "мародер". Хлопців, які знаходяться на блокаді від батальйону "АЙДАР", яких їх особисто знаю, не були помічені в мародерстві!!! На відміну від самого Лапіна.

Це бойові хлопці, і були вони в зоні проведення АТО набагато більше, а ніж розпіарений "командІр-дІпутат" Лапін. І ніхто не в праві називати моїх бойових побратимів непристойним словом "мародер".

Звертаюсь до вас!!!, НЕПОВАЖАЄМИЙ Мною "ненародний депутат" Лапін та йому подібні маріонетки Рошенівської влади - коли ви вже наїстеся тими брудними грошима???

Коли ви вже почнете думати своєю головою, а не магією європейської або американської валюти? Гроші вам затьмарити всі ваші брехливі очі.

Не ганьбіть імені доблесного батальйону"АЙДАР" і пам'ять про наших побратимів, які віддали своє життя в боротьбі з російських окупантом. А ви з цим окупантом хочете вести торгівлю.

Ваша каденція скоро закінчується, і прийдеться вам "опуститись" на Землю, а на нашій землі таким, як ви прощення не буде. Ви відчуєте всю красу людського гніву!!!

А хлопцям, які блокують торгівлю барижної влади з нашим ворогом - ВЕЛИКА ПОВАГА ТА ВДЯЧНІСТЬ!!!
З повагою до вас Алмаз.

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто би говорив. Рицко був технічним кандидатом на виборах за гроші Палиці.
Відповісти
Все вірно написано. До чого тут вибори, коли мова йдеться про блокаду? Чи вам всеодно, що буде Україною?
Відповісти
Блокада вже принесла мільярдні збитки. Горе-блокувальники не блокують постачання нафти на заводи Коломойського, тому що УКРОП приймає участь. Неможливо заблокувати 400 км фронту, тому це піар -акція для лохів.
Відповісти
Ігор молодець.
Відповісти
Герої перетворюються в бариг. Чорновол, Лапін, Кишкар - на службі в Ахметова-Яценюка. Подивіться на блог Тетяни Чорновол від 08.12.14 року на "Ураїнській правді". Тоді вона була за блокаду ОРДЛО. "Бо кожна копійка терористам - це кулі і снаряди, які летять в наших воїнів......"
Відповісти
Ой. Ігор, а ти коли бложики тут пишеш то форму вдягаєш?
Відповісти
Я форму зняв в кінці листопада 2016 року. А парадку одягаю двічі в рік. Для мене форма, це не просто одяг, це атрибут військового.
Відповісти
А Рицко ще гірший, не знає кому д....пу лиз.....ти, з Савченко їздить , точно агент Кремля, от ким повинні займатись СБУ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні