Покупці гіпермаркету Там Там повернулися з незабутньої подорожі у Лапландію*

0
0
Покупці гіпермаркету Там Там повернулися з незабутньої подорожі у Лапландію*
Рига, Гельсінки, Таллінн та резиденція Санта Клауса – усе це мали нагоду побачити постійні покупці гіпермаркету, які виграли путівку на дванадцяту річницю Там Таму.

Напередодні Різдва десятеро лучан повернулися з казкової подорожі, яку вони виграли завдяки покупкам у гіпермаркеті Там Там. Зустріти Новий рік зі справжнім Санта Клаусом може не кожен, але дитячу мрію потрібно втілювати у життя. Саме тому гіпермаркет Там Там підійшов ретельно до вибору подарункового туру.

Шестеро лучан виграли путівки на двох на вісім днів на дванадцяту річницю гіпермаркету. Щоправда, одна пара не встигла виготовити документи, тож, на превеликий жаль вони не поїхали до Санти. Щасливці, які зустріли новий рік закордоном, побачили святковий Таллінн, Ригу, Гельсінки, покаталися на справжніх оленях й побували у будинку Санта Клауса.

«Враження від поїздки залишилися самими пречудовими. Відвідавши резиденцію Санта Клауса в Лапландії опиняєшся ніби у казці. Всі дитячі мрії спливають у пам’яті коли спілкуєшся з ельфами - помічниками.

Дуже вдячні Там Таму за організацію поїздки, організатор не просто вручив путівки, а і оплатив додаткові екскурсії і потурбувався за трансфер до Львова і в зворотньому напрямку. Дуже приємно коли про тебе турбуються, що не часто трапляється в теперішній час. Всім бажаємо вигравати», - поділилася враженнями від поїздки Руслана Васильківська.

«Кажуть, на передодні нового року, трапляються дива. Дійсно, якщо віриш, диво трапляється. Моє диво допоміг мені здійснити гіпермаркет Там Там. Придбавши продуктів додому, виграла поїздку в Лапландію. В таке мало хто може повірити, але фортуна посміхається тим, хто вірить в удачу.

Я дуже дякую дирекції гіпермаркету за такий новорічний подарунок. За найяскравіший, незабутній новий рік. Бажаю Вам процвітання, збільшення покупців, успішного розвитку», - додала Надія Горбатюк.

В свою чергу керівництво гіпермаркету Там Там запевнило що і надалі тішитиме своїх покупців чудовими розіграшами та вигідними пропозиціями, а також подякувало переможцям за яскраві, радісні світлини з казкової Лапландії.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні