Як у Луцьку діти відзначали Різдво з патрульними

2
2
Як у Луцьку діти відзначали Різдво з патрульними
Селфі на згадку, машина і навіть собака: патрульна поліція влаштувала лучанам гарне свято.

Сотні лучан прийшли на зустріч із працівниками патрульної поліції у центрі міста, що відбулася 8 січня.

Поліціянти охоче фотографувалися з дітьми, дозволяли посидіти їм у автівці та погладити службову собаку Ніку.

Як зазначають у Патрульній поліції Луцька, ідея з собакою виникла спонтанно, адже 2018 рік – рік саме цієї тварини. Завдяки тому, що кінолог Денису з Національної гвардії, відгукнувся на пропозицію і прийшов на зустріч з Нікою, собака стала справжньою героїнею свята.
Учасники заходу мали змогу посидіти у службовому автомобілі, передати різдвяні вітання в гучномовець, приміряти елементи форменого одягу. Найбільший ажіотаж був біля автомобіля, на якому інспектор катав дітей. Тут вишикувалась кількаметрова черга, але проїхатись зі справжніми патрульними змогли всі охочі.

Діти брали участь у вікторині, смакували чаєм. І не один малюк чи школяр цього дня повернувся додому з новою мрією: стати патрульним!

«Такі акції, як сьогодні в Луцьку, відбуваються в різдвяні дні у всіх містах України, де є патрульна поліція. Ми хочемо, аби поліція, діти й дорослі стали ближчими одне до одного, обмінювались позитивними емоціями. Сьогодні ми повторюємо правила дорожнього руху, пригощаємо цукерками, катаємо у службовому автомобілі – і бачимо, що всіх переповнюють радісні емоції», - поділився керівник волинських патрульних Олександр Вовченко.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в цей час бабусю задушили на переході, кастрували собачку Біма а бомжі спалили багатоповерхівку з усіма жителями....
Відповісти
Напевно кожний з поліцейський, які на фото, покинув свою престижну та високооплачувану роботу заради поліції щоб реформувати країну))) Видно по високо інтнлегентним та інтелектуальним лицям, що IQ в даних осіб набагато вище середнього. Радію за Україну.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні