Як ворожити на Різдво, щоб притягнути гроші

0
Як ворожити на Різдво, щоб притягнути гроші
Весь період різдвяно-новорічних свят дівчата ворожили. Намагалися різними способами дізнатися ім'я того, за кого вийдуть заміж, а також притягнути багатство.

Про це пише ТСН.

Ворожіння на Різдво на судженого
Перед сном — якщо дівчина покладе перед сном під подушку хліб і ножиці, то уві сні до неї завітає майбутній чоловік.
За допомогою миски з водою — потрібно взяти миску з водою та невелику дерев'яну паличку. Перед сном покласти паличку у воду і промовити "Суджений, прийди мене через місток перевести". Хто насниться, той і суджений.

На заміжжя — дівчата напередодні Святвечора виходили надвір, знімали лівий черевик та кидали його у браму. Якщо черевик впав носком до брами, дівчина ще не скоро вийде заміж, а якщо носком в будь-який інший бік, чекати їй на судженого вже цього року.
На ім'я судженого — вранці на Різдво дівчина виходила надвір, йшла вулицею і запитувала ім'я першого чоловіка, який їй трапився. Так будуть звати і її чоловіка.

На склянках води — потрібно було взяти чотири склянки з водою (однакові), в одну додати трохи вина, в іншу сіль, в третю мед, а в останню — лимонну кислоту. Потім інша дівчина склянки переміщає і накриває скатертиною. Потрібно вибрати наосліп склянку (з вином — чоловік буде питущим, з медом — добрим, з сіллю — принесе багато сліз, а з лимонною кислотою — ще не скоро дівчина вийде заміж).

Як ворожили на майбутнє
На яблуках — після Святвечора дівчина брала яблуко, розрізала його навпіл. Якщо зірочка всередині виявилася правильної форми, наступного року вона буде щасливою.

На нитках — потрібно було взяти три нитки (білу, червону та чорну) і три голки. Кожну нитку вставити у голку і попросити когось іншого обережно продіти голки в одяг на спині, щоб ви не побачили, в якій послідовності це було зроблено. Потім витягнути одну нитку (червона — вийдете заміж і народите дитину цього року, біла — заміж ще не скоро, чорна — краще зараз зайнятися чимось іншим).

Ворожіння на Святвечір на бажання
З кішкою — потрібно загадати бажання і покликати кішку. Якщо вона переступить поріг кімнати лівою лапкою — бажання здійсниться.
З обручкою — для цього ворожіння візьміть нитку, тарілку та сімейну обручку. На дно тарілки налийте води, обручку повісити на нитку, а потім почати легенько гойдати над водою. Тоді задайте запитання, яке вас цікавить. Дивіться на обручку, якщо її рух паралельно вам — відповідь позитивна, а якщо перпендикулярно, то негативна.

Як ворожили на гроші в Різдво
Потрібно було підготувати банкноти різного номіналу. Потім звернути їх у трубочку і покласти у мішок. В ніч проти Різдва витягнути з мішочка одну банкноту наосліп. Розгорніть її: чим вищий номінал банкноти, тим вдалішим буде рік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні