ПриватБанк подарував Нововолинську інкубатор для недоношених дітей*

0
2
ПриватБанк подарував Нововолинську інкубатор для недоношених дітей*
Всеукраїнський благодійний фонд ПриватБанку «Допомагати просто!» та небайдужі клієнти подарували Нововолинській міській клінічній лікарні інкубатор для недоношених дітей. 29 листопада обладнання передали медзакладу.

Тепер новонароджені у Новолинську матимуть більше шансів на життя завдяки новому інкубатору для виходжування діток, які народились передчасно або з малою вагою. Саме завдяки такому обладнанню після народження малюкам забезпечують умови, наближені до внутрішньоутробних.

«Без таких інкубаторів зробити практично нічого неможливо – шансів вижити у діток надзвичайно мало. Саме задяки ньому дитина адаптується до нового світу », - підкреслив головний лікар Нововолинської міської клінічної лікарні Віктор Мороз.



Сучасний пристрій вартує 300 тисяч гривень. Він оснащений такими функціями, як визначення оптимальної температури всередині інкубатора, температури тіла дитини, вологості та концентрації кисню. Усі ці процеси апарат регулює самостійно.

«Цей апарат – не масовий продукт. Його виготовили спеціально для нововолинського пологового будинку, адже вони його потребували. Ми знайшли виробника, що має хорошу репутацію, який буде вчасно забезпечувати сервіс апарату. Бо мало його просто поставити, його треба ще і обслуговувати», - розповів директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко.



До речі, цього року в Нововолинській лікарні народилося близько 600 дітей, з них - 15-20 недоношених.

«Хай цих дітей небагато, але це наші діти. Вони мають жити. Дякуємо ПриватБанку за черговий подарунок. Якби всі банки так працювали, було би дуже добре!» - зазначив Нововолинський міський голова Віктор Сапожніков .



«Я хочу в першу чергу подякувати нашим клієнтам, адже саме завдяки їхнім коштам та їхній чуйності діє наш Благодійний фонд «Допомагати просто!». Щодня вони перераховують кошти на доброчинність. І такі подарунки для медичних закладів, як цей, свідчення того, що кожна, навіть маленька пожертва допомагає робити добро.

До речі, перед Новим роком у нас нова акція для тих, хто хоче допомагати іншим, - за умови підключення, з кожної покупки у сервісі одна гривня перераховується на подарунки дітям. Завдяки цьому першого січня ми зможемо привітати діток, що провели новорічну ніч в лікарні та вручити їм подарунки.

Чуда не станеться, бо ми просто дуже бажаємо, – для цього треба прикласти зусиль. І ми будемо допомагати далі, далі і далі. Поки б’ється серце», - додав Юрій Войтенко.

Нагадаємо, що у серпні цього року Нововолинська міська клінічна лікарня вже отримала від ПриватБанку аналізатор електролітів та річний комплект реагентів до нього.

Благодійні внески можна здійснити на сайті фонду, у Приват24, або ж у будь-якому банкоматі чи терміналі ПриватБанку.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні