--> У Луцьку зловили викрадачів автівки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку зловили викрадачів автівки

1
1
У Луцьку зловили викрадачів автівки
У Луцьку на вулиці Шота Руставелі затримали чоловіків, які викрали авто, акумулятор та магнітолу.

Про це написав учасник однієї з групи швидкого реагування "Самооборони" Олександр Ніколайчук у Фейсбуці.

Інцидент трапився у суботу вночі, 25 листопада.

"Близько часу ночі отримали повідомлення про те, що відбулося викрадення акумулятора із автомобіля в районі ДПЗ по вул. Шота Руставелі. За кілька хвилин, завершивши надавати допомогу патрульним поліцейським та слідчо-оперативній групі по попередньому епізоду, поїхали оглядати прилеглі території на наявність підозрілих осіб. Вперше у поле зору потрапили двоє чоловіків, які, окрім перебування у приватному секторі в доволі пізній час, відразу особливої підозри не викликали", - йдеться у дописі.

"За 20 хвилин, проїжджаючи повторно, помітили одного із тих, що й минулого разу. Він стояв сам із сумкою через плече. Вирішили вияснити особу, чому сам, де товариш. З'ясували, що в сумці автомагнітола, а товариш пішов додому, але обіцяв повернутися. Таким чином виникла підозра", - пише Олександр Ніколайчук.

"А далі події розвивалися, як у кіно. Назустріч із повороту виїхало авто без увімкненого світла. Побачивши нас, вчинило спробу розвернутися. Але зачепило паркан та заглохло на місці. Я перегородив своїм автомобілем шлях руху", - зазначив чоловік.

"В шістці виявився товариш першого. Злодії проникли в це авто, з'ясували, що відсутній акумулятор, зняли його з іншого автомобіля, теж шляхом злому й проникнення. І, зрештою, викрали автомобіль, на якому один із них їхав підібрати іншого. А виїхав на чергову групу швидкого реагування ГФ "Самооборона Волині",- розповідає Олександр Ніколайчук.

"Розкрито два злочини по гарячим слідам та затримано двох злочинців. Тривають слідчі дії", - додав він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому морди закрили?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні