--> У селищі на Волині «чупакабра» задушила кролів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У селищі на Волині «чупакабра» задушила кролів

2
-8
У селищі на Волині «чупакабра» задушила кролів
У селищі Іваничі, що на Волині, невідомий хижак задушив кролів.

В одних господарів на вулиці 8-го Березня невідомий хижак вбив 14 тварин, в інших – 11, - пише "Буг".

Нагадаємо, подібний випадок уже трапився в Іваничах цього літа на вулиці Тарасова. Тоді невідомий хижак убив кролів і качок у господарстві місцевої жительки.

Житель Іванич Олександр Бидчук розповідає, що таке у його господарстві трапилося вперше. Спочатку подумав, що це тхір. Але, коли побачив вирвані дверцята та розігнуті цвяхи, то зрозумів, що це був сильніший хижак. Від двох маленьких кроленят залишились останки, решта лежали розкидані по подвір’ю і городі.

Стривожені сусіди почали проводити свої дослідження. В одного із них на городі, де була свіжо перекопана земля, побачили сліди ратиць, як у кози, і поряд схожі на собачі. На клітці хижак залишив подряпини від кігтів і зубів.

"Це якийсь мутант. Думаю, чупакабра. Дуже стрибучий хижак. Перестрибнув через загороджену сітку від берега на город. На березі висока трава, є де сховатися. І така смуга берега тягнеться від Щенятина аж до Заболотець, тож має де розгулятися", – розповідає Олександр Бидчук.

Ніхто із господарів не чув, коли це трапилось. Лише вранці побачили наслідки відвідин невідомого хижака і відзняли їх на відео.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
По прикметам нагадуе поведiнку п'яного волонтера чи активicта
Відповісти
Яка ще чупакабра? Звичайна куниця, люди чому ви такі перелякані.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні