У селищі на Волині «чупакабра» перебила кролів і качок

0
2
У селищі на Волині «чупакабра» перебила кролів і качок
У селищі Іваничі невідомий хижак убив кролів і качок у господарстві місцевої жительки.

У ніч з 29 на 30 червня в особистому господарстві Ганни Ільчук, що живе по вулиці Тарасова в селищі Іваничі, невідомий хижак подушив кролів і качок, - пише Буг.

Господиня спантеличена і занепокоєна. Нічого підозрілого ні вона, ані сусіди не чули. Сусідський пес, який реагує на сторонніх, мовчав. Кажуть, собаки ховаються і не подають голосу на чупакабру.

Ганна Степанівна показала сліди від пазурів і зубів на кролячих клітках, відірвані дошки, мішки, в які зібрали мертвих кролів і качок.

"Думаю, що він почав з кролячих кліток. Задушені 11 великих кролів і 6 маленьких. А клітку, на яку був спертий велосипед, не зачепив. І тоді пішов до кліток, де були качки. Звідки проліз той звір, ніде нічого не видно. Скрізь загороджено сіткою", – розповідає жінка.

За качиними клітками, знайшли рештки качки. Пір’я з неї розкидане по городі. Там, де ростуть буряки, натрапили на сліди невідомого звіра. Вони невеликі – один схожий на собачий, другий поряд з ним – ніби відбитки двох пальців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні