У луцькій маршрутці дівчинка прикидалась хворою та «видурювала» гроші у людей

5
7
У луцькій маршрутці дівчинка прикидалась хворою та «видурювала» гроші у людей
У Луцьку в маршрутці дівчинка прикинулась калікою, щоб виманити гроші у людей.

"Їду в маршрутці. Заходить дівчинка. Ноги покручені, тіло покручене, руки трясуться, опирається на клюку, голос тремтить. Просить милостиню. Добросерді пасажири дають - хто 5, хто 10, а хто і 50 гривень", - написав Мирослав Ватащук на своїй сторінці у Фейсбуці.

За його словами, дівчинка живе у сусідньому будинку, тому чоловік зателефонував до батька дитини.

"Кажу: "Що ж ти дитині здоров'я вгробив, ще місяць тому на ровері гасала, зараз ходить ледь ходить, на лікування гроші збирає. До речі, дай номер картки, перекажу пару червонців", - пише Ватащук.

Батько дитини не зрозумів про що йде мова.

"Я пояснив ситуацію. Таких вишуканих матюків я давно не чув. За абсолютно неперевіреною інформацією, дівчинка після інтенсивного масажу сідничних півкуль майже повністю одужала. Майже - бо чомусь не може сісти на стілець, доводиться стояти", - підсумував чоловік.
Теги: маршрутки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дітьо йшло к успєху, на айфон собі збирало а тут поганий дядя взяв і обламав бізнес! нашо ж так робити?
Відповісти
Майбутня бізнeс лeді. Поки однолітки 'чeшуться', вона вжe гроші заробляє.
Відповісти
Особисто двічі бачила у маршрутках, хоча голос її змушував мене сумніватись, але кидала по 5 грн. Мабуть не стільки я втратила, як вона "отримала" від батьків. Нічого не вдієш. Слова Біблії актуальні завжди..." що людина посіє то і пожне". Варто пам'ятати про це всім.
Відповісти
Я теж з нею зустрічався. Вона сідала на зупинці "Чехова". Корчила страшну каліку. Я дістав гривню, але пасажирка, яка сиділа поруч, зупинила моє "благодійництво". Сказала, ..."я її знаю, вона ходить до нас в перукарню і цілком здорова". А в серпні-вересні нинішнього року Луцьк відвідали заїжджі "жебраки" з Одеси. Вони жебракували між авто на червоному світлофорі на Рівненській - куту Відродження. На Відродження зняли квартиру по 300 гривень в добу і 2 тижні по вечорах влаштовували там сексуально-пяні оргії. Люди розповідають, що "стіни стогнали, "жебрачки" кричали "ти мнє достал хуєм до печонкі...". За два тижні вони сказали, що "...нас уже здєсь всє знают", зірвалися, і як приїхали, так і поїхали. В інше місто.
Відповісти
теж один раз допомогла дівнчині. а потім в той же день побачила як вона рівними ніжками перебігала дорогу від історичного рахуючи на ходу виручку....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні