На Волині двічі затримали порушників з краденою деревиною

0
2
На Волині двічі затримали порушників з краденою деревиною
Лісівники "Ківерцівського ЛГ" двічі завадили порушникам вивезти крадену деревину з лісу.

Про це повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Під час обходу у Торчинському лісництві ДП «Ківерцівське ЛГ» 7 листопада, лісничий побачив сліди коліс вантажівки. Став рухатися у напрямку, звідки їхав автомобіль.

Порушники, зрозумівши, що їх виявили, почали втікати. Самі встигли накивати п’ятами, проте вантажівка застрягла у болоті. На місці лишилася також цінна деревина дуба.

Встановлено, що невідомі встигли зрізати 7 дубів.

На місці працює поліція. За фактом тривають слідчі дії, встановлюються особи лісопопрушників.

Також сьогодні державною лісовою охороною ДП «Ківерцівське ЛГ» було виявлено лісопорушника у Тростянецькому лісництві. Місцевий житель надумав поїхати до лісу і, вибравши на свій розсуд дерево, самостійно зрізав його.

Проте не пощастило – доставити деревину додому завадила лісова охорона. Правда, цей чоловік не став утікати і своєї вини не заперечував. За фактом складено протокол, горе-крадій погодився сплатити збитки добровільно.

Варто зазначити, що про подібні випадки ми вже повідомляли сьогодні. Вчора було інформація про те, що групою оперативного реагування на Маневиччині затримано вантажівку з деревиною.

Так само частими є випадки виявлення крадіжки дубів, особливо у Ківерцівському районі.

Працівники державної лісової охорони та оперативних рейдових груп і надалі посилено охоронятимуть ліси, щоб у тих, кому дуже хочеться підзаробити на краденій деревині, таке бажання зникло остаточно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні