У Ківерцях - спалах сказу

0
-5
У Ківерцях - спалах сказу
У Ківерцях від сказу загинуло кошеня.

"На Ківерцівщині зареєстровано вже четвертий випадок сказу і половину скажених тварин становлять коти. Наразі у м. Ківерці від сказу загинуло домашнє кошеня", - повідомляє прес-служба Волинського обласного лабораторного центру.

Лікарі-епідеміологи провели профілактичні заходи. Зокрема, виявили коло контактних осіб, яких скеровано до районної лікарні.

У вогнищі сказу ветеринарна служба району під час проведених подвірних обходів хворих тварин не знайшли, щеплено проти сказу 6 свійських тварин.

Також контролюється ситуація щодо сказу тварин, підтверджених лабораторією ветеринарної медицини області (за 9 міс. вже виявлено сказ у 40 тварин).

Для вакцинації дикої фауни ветеринарна служба області використовує пероральну вакцину, що розкидається літаком на території лісових масивів
Теги: сказ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні