У селі на Волині збирають сміття роздільно

1
5
У селі на Волині збирають сміття роздільно
У селі Старий Чорторийськ Маневицького району запровадили роздільний збір сміття.

У селі розмістили роздільні контейнери для збору пластику і скла, - пише "Вісник + К".

Як розповіли у сільській раді, цією справою займаються місцеві жителі Володимир Сльозко та Сергій Байцим.

"Ми представляємо громадську організацію «Дія людей». Разом з однодумцями хочемо очистити нашу землю від сміття, яке загрожує довкіллю. При сортуванні ми значно зменшимо потрапляння скла та пластику в землю. Більше року тому встановили перший контейнер біля місцевої школи. Нині їх є вісім. Наше село має протяжність сім кілометрів, тож контейнери стоять поблизу магазинів, закладів соцсфери", – розповів Володимир Сльозко.

"Громадська організація «Дія людей» на постійній основі влаштовує толоки. Ми раді, що односельці з розумінням поставилися до нашої ініціативи. Не побили, не знищили контейнери. Зібрану вторсировину ми відправляємо на переробку, а за вилучені кошти виготовляємо та встановлюємо нові контейнери. Ще одним кроком до зменшення забруднення навколишнього середовища в селі Старий Чорторийськ є встановлення більше десятка міні-контейнерів для збору батарейок", - додав чоловік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці, дуже правильно, я теж за це. Було б добре, якби таке було в луцьку.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні