Яма на ямі: лучани вимагають відремонтувати аварійну дорогу

0
-1
Яма на ямі: лучани вимагають відремонтувати аварійну дорогу
Лучани вимагають відремонтувати аварійну дорогу по вулиці Богдана Хмельницького, де "яма на ямі".

Відповідну петицію зареєстрував Стефан Матіюк.

«Дорога по вулиці Богдана Хмельницького у Луцьку практично вся просіла, яма на ямі. Не витримують ніякі автомобілі, якщо взяти до уваги, що по цій вулиці є великий потік громадського транспорту», - пише автор петиції.

За його словами, виконувались часткові ремонти, але цього замало, тому що в одному місці зробили, а в іншому знову яма. На думку лучанина, потрібно зняти всю кам’яну бруківку, зробити якісну основу і викласти повторно по нових технологіях, а не щорічно витрачати на ямкові ремонти бюджетні гроші.

«На що дивиться міська рада, що вона знаходиться по цій вулиці? Прошу звернути увагу чиновників… Була обіцянка чиновників міської ради на 2017 рік проведуть капітальний ремонт дороги, але вже скоро зима і їм до фанаря на прохання лучан», - обурюється лучанин.

До кінця збору підписів залишилось: 14 днів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні