У одній з країн НАТО помітили багато колон військової техніки: що сталось

0
У одній з країн НАТО помітили багато колон військової техніки: що сталось
У лютому у рамках навчань "НАТО – Steadfast Defender-24" на дорогах Польщі буде посилений рух військової техніки.

Про це інформує Генштаб Війська Польського, передає ТСН.

"У рамках навчань із середини лютого до кінця травня військова техніка рухатиметься практично в усіх воєводствах, автошляхами, швидкісними та національними дорогами. Пересування колон також будуть використовуватися як тренувальний елемент, серед іншого - відпрацювання прийому та перекидання сил союзників, координації транскордонної діяльності та взаємодії з країнами перебування", - сказано у заяві.

Тим часом RMF24 пише, що військова техніка буде пересуватися на дорогах Польщі від 12 лютого.

У відомстві зазначають, що військові колони супроводжуватимуть та охоронятимуть військова поліція та підрозділи контролю дорожнього руху Війська Польського у співпраці з поліцією.

"Також ми закликаємо до захисту інформації, не публікувати інформацію та фото, які демонструють пересування військька та їх дислокацію, дати та час військових колон, дані про вильоти та посадки військової авіації. Будь-які непродумані дії в мережі Інтернет, публікація фотографій, на яких зображено важливі військові об’єкти, установки та пристрої, можуть мати негативні наслідки для системи безпеки та оборони", - наголосили у польському Генштабі.

Там підкреслили, що ці навчання "є оборонними навчаннями і не спрямовані проти жодної країни".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні