В одних - спека, в інших - холод, - лучани про опалення

1
-6
В одних - спека, в інших - холод, - лучани про опалення
У Луцьку мешканці багатоповерхівок на вулицях Огієнка, 8-го березня, Клима Савура скаржаться на неякісне подання центрального опалення у квартири.

Відповідну петицію опублікувала Катерина Максименко на сайті Єдиної системи місцевих петицій у понеділок, 30 жовтня.

"Мешканці будинку вул. Огієнка буд. 20, вул. 8-го березня буд. 33 та 35, Клима Савура 26 та 28, на протязі тижня активно телефонують до диспечера жеку з проханням налагодити належну температуру у системі центрального опалення. Проблема в тому, що у одних стояках подачі опалення батареї дуже гарячі а у інших ні, тому люди просять щоб належне тепло було у всіх стояках", - зазначає авторка петиції.

За її словами, працівники ЖКП перевіряють батареї, але нічого не роблять. Автор петиції переконана, що проблему можна вирішити «банальним спусканням води в підвалі», але комунальники цього чомусь не роблять. «Виникає питання, чому вони туди не хочуть іти? Чи там щось зламане, чи там вже чогось нема, а жек це хоче замовчати?», – запитує жінка.

"Просимо прийняти міри перевірити чи все добре в підвальному обладнанні, яке відповідає за опалення, та зробити так, щоб належної температури батареї були у всіх а не лише у тих, кому пощастило. Перевірити чому директор жеку надає такі накази своїм пілеглим?", - йдеться у петиції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жек не хоче цим займатися тому що там все поіржавіло-зачіпиш поламаєш,і буде зайва проблема,потрібно міняти.А на заміну як завжди немає коштів...ось така ситуація.Хочте ,збирайте гроші на ремонт,це єдиний реальний вихід із ситуаціі,хочте подавайте до суду на ЖЕК,за невиконання договору,але ця тяганина затягнеться не на один рік.Вибір за жильцями..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні