Коли у Луцьку включать опалення

1
Коли у Луцьку включать опалення
Теплопостачальним підприємствам, суб’єктам господарювання всіх форм власності, виробникам та виконавцям послуг з теплопостачання у місті Луцьку та населених пунктах Луцької міської територіальної громади доручили розпочати опалювальний сезон, але за певних умов.

Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет Луцької міської ради, пише Конкурент.

«У зв’язку з наближенням похолодання згідно з прогнозом погоди Українського Гідрометцентру, з метою забезпечення комфортних умов проживання, запобіганню скарг, враховуючи епідеміологічний стан у місті, пропонуємо розглянути питання про початок опалювального сезону 2023/2024 років з моменту встановлення середньодобової температури зовнішнього повітря протягом трьох діб +8°C та нижче», – йдеться у пояснювальній записці.

Таким чином тепло у квартирах лучан та жителів громади з'явиться, коли середньодобова температура протягом трьох діб буде +8°C. Проте спершу опаленням забезпечать дитячі, лікувальні та учбові заклади.

Державне комунальне підприємство «Луцьктепло» та інші постачальники теплової енергії зобов'язали дотримуватись температурних графіків роботи котелень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Новина про те що давно всім відомо. А конкретної дати немає!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні