Одинадцять порушень за півтора місяці - у Львові вчергове затримали рекордсмена

1
0
Одинадцять порушень за півтора місяці - у Львові вчергове затримали рекордсмена
Колекціонер протоколів. Одинадцять адмінматеріалів за півтора місяці, шість з яких, за нетверезе кермування та два за ДТП. Такий послужний список у злісного порушника, якого знову впіймали «на гарячому» під час аварії, - пише Захід.НЕТ.

Увечері понеділка, біля залізничного переїзду на вулиці Шевченка сталася ДТП між автомобілем Daewoo Lanos та бензовозом. Винуватець пригоди – водій-іноземець, порушник зі «стажем», який керував легковим автомобілем з шашкою таксі.

Він виїхав на зустрічну смугу, здійснив обгін на залізничному переїзді і зіштовхнувся із вантажівкою.

Водій бензовозу розповів, що здалеку помітив, як на ного їде автомобіль. 34-річний порушник підтвердив його слова. Мовляв, поспішав в аеропорт. На нього склали протокол за скоєну ДТП.

Вперше на чоловіка оформили протокол 7 вересня за нетверезе кермування і винесли постанову за відсутність номерних знаків. Тоді він був на автомобілі Mercedes-Benz E-Class 220D. Йому видали тимчасовий талон на право керування. Згодом протоколи посипались як з рогу достатку.

Ще раз він отримав протокол 16 вересня і знову був нетверезий. 21 вересня він розбив свій автомобіль і став винуватцем ДТП – відтак ще один протокол. 26 вересня, 3 жовтня, 4 жовтня та 8 жовтня – знову протоколи за нетверезу їзду і вже на автомобілі Daewoo Lanos.

Напередодні і цей транспортний засіб отримав ушкодження в ДТП, а на водія склали знову протокол. Зазначені протоколи щоразу інспектори вносили у тимчасовий талон, в якому вже не лишилося місця. Поміж тим його ще й штрафували за порушення правил дорожнього руху.

Усі справи порушника розглядатимуть у суді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну,іщо чекають,поки буде"харківський варіант"?!!!!В таких мудаків права відбирати треба!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні