Флешмоб #Зробидоброза12годин за чотири дні зібрав 65 тисяч гривень

1
4
Флешмоб #Зробидоброза12годин за чотири дні зібрав 65 тисяч гривень
За чотири доби завдяки флешмобу «12 каналу» #Зробидоброза12годин вдалось зібрати 65 тисяч гривень.

Нагадаємо, у понеділок, 2 жовтня генеральний директор «12 каналу» Володимир Пащенко оголосив про початок флешмобу #Зробидоброза12годин. В рамках благодійної акції збирають гроші для учасника АТО Сергія Катеринюка, в якого згорів будинок.

За правилами, учасники флешмобу повинні за 12 годин перерахувати гроші атовцю і відзвітувати про це. Також вони повинні передати естафету трьом друзям.

У флешмобі вже взяло участь багато відомих волинян. Серед них: генеральний директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський, народні депутати Ігор Гузь, Ігор Лапін, депутати Луцької міської ради Павло Данильчук, Петро Нестерук, Микола Яручик, екс-заступник міського голови Юрій Моклиця, радник голови ОДА Тарас Яковлев та багато інших.

Зокрема, за останню добу у флешмобі взяв участь депутат Волинської обласної ради Вячеслав Рубльов. Він передав естафету заступнику голови Держлісагентства Володимиру Бондарю, голові Волинської облдержадміністрації Володимиру Гунчику та очільнику обласного осередку «Солідарність» Роману Романюку.

Долучились до благодійної акції і депутат Луцької міської ради Андрій Покровський, керівник торгового дому «Аванта» Сергій Голіков, гендиректор «Волиньобленерго» Володимир Купчак.

Також у флешмобі взяли участь журналістка Людмила Яворська, інтернет-маркетолог Максим Нікітін, вишивальниця Юлія Токарська, менеджер Юлія Барковська.

Загалом за чотири дні вдалось зібрати 65 тисяч гривень.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дебил ты «ага»
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні